HairArt Fazla Fiyat İstiyorlar

Simay
16 Mayıs 2024 11:26

Üniversite caddesinde bulunan Hair Art' a gittim gitmeden önce saçıma ışıltı yaptırmak istiyorum ücreti nedir diye mesaj atmıştım 1500den başlıyor saçınızı görelim demişlerdi. Uygun olduğum bir zamanda gittim ilk başta oranın patronu yoktu gözlüklü bir arkadaş benimle ilgilendi saçlarımın aralarında yansımalar olduğunu ışıltı öncesi onun yok edilmesi gerektiğini söyledi. Bu şekilde fiyat ne olur dedim bana size başlangıç fiyatı ne dendi dedi (bu soru zaten garip herkese farklı bir fiyat mı veriliyor da size ne dendi diye soruluyor) 1500 dediler dedim 2000e olur dedi. Bende o zaman boyama ve ışıltıyla 2000değil mi dedim ve bana evet dedi. Olacak mı istiyor musunuz dedi evet dedim o zaman deneme paketi atalım dedi. Saçıma deneme paketi atıldı. Bekledik o tutamı yıkandı o sırada patronları geldi ilk başta bana saçınız yanık mı katlı mı diye sormaya başladılar. Katlı dedim yanık gibi kesim lazım dediler kesim ücretini sordum 350dediler bende istemiyorum teşekkürler dedim. Bunun üstüne saçınıza ışıltı atarsak saçınız yanar kesmek lazım dediler. Öncelikle saçım gayet sağlıklı elbette ki zarar görmüş bir saç düzleştiriciden vs ama asla kimsenin yanık mı bu diye sorabileceği bir saç değil. Tamamen daha fazla para almak için yaptıkları bir şey. Kaldı ki zamanında bunu arkadaşlarıma da yaptılar. Neyse sonra patron o gözlüklü arkadaşa fiyat olarak ne verildi dedi ve gözlüklü arkadaş fiyat konuşmadık dedi! Patron bunun üzerine bana 3500 TL fiyat verdi. Orada atladım. Konuştuğumuzu anlaşarak deneme paketi atılmasını kabul ettiğimi söyledim. Size boyasız fiyat verilmiştir boya şart demeye başladılar. En başından beri boyanın şart olduğunu ve ben bunun üzerine ikisi bir ne kadar diye sorduğumu ve 2000denildiğini anlattım ancak müşteri memnuniyetine o kadar önem vermiyorlar ki sanki bu olay yaşanırken patron oradaymış gibi inkar etti olay anında o yoktu bile. Saçım zarar gördüğüyle kaldı anlayacağınız. Eğer giderseniz ki asla asla istemem anlaştığınız fiyatı ses kaydına alın aksi takdirde sizden o parayı almaya çalışacaklardır.

Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Bobs Etiler Verilen Telafi Sözleri

05 Aralık 2023 11:27
Bobs Etiler Verilen Telafi Sözleri
Yağmur sonuçtan hiç memnun değil

14 Ağustos 2024 11:03
Mehmet Eken-Sare Eken Kuaför Fazla Para Alıp Saçımı Rezil Ettiler

Mehmet Eken-Sare Eken Kuaför Kuaförde Beklenmedik Ücretlendirme Ve Hizmet Kalitesi Sorunu

16 Mayıs 2024 22:36

30 Ekim 2024 18:07
Ecem sonuçtan hiç memnun değil

Nesimi & Mahir Kuaför Saç Kesimi Ve Boyama Hizmetinden Memnun Kalmadım!

08 Ağustos 2023 14:11