Mikail sonuçtan hiç memnun değil

25 Ağustos 2023 20:02

Hatasarım h** a** ile mutfak dolabı, çıtalama ve boya işlemleri için anlaştık. Boya ve çıta işlemleri halloldu. Ancak mutfak dolabını yapmadı. İşi yarım bıraktı. Sürekli olarak bizi oyaladı.

Telefonla da ulaşılmıyor kesinlikle. Elektrik işleri vardı onlar da yarım kaldı. Zaten Instagram sayfası @hatasarim paylaşımlarında yorumları gizliyor.

Yorumlar (6)

Mukaddes
Mukaddes

2021 yılında kendisine evimiz için kahve dolabı, Kiler dolabı ve banyo dolabı yaptırmıştık. Rafları bizim verdiğimiz ölçülerden farklı takmışlar. Kaç kez aradık bize dönüş yapmadı. Sonra da bugün geliriz yarın geliriz şeklinde oyaladı. Hâlâ gelecek bekliyoruz. Kendisine ulaşmak oldukça zor.

Mikail

Geçmiş olsun. Asla geri dönmeyecektir. Üstüne için bizim gibi. Söylemek istediğim çok şey var ama kurallar gereği yazamıyorum. İnşallah burnundan gelir

Erkan
Erkan

Bire bir aynı sorunu bizde yaşadık 1 ayda bitecek işlem 3 ay sürdü sonunda başka bir firmayla anlaşıp tamamlatmak zorunda kaldık. İşi alana kadar gayet kibar bilgili tavırlar fakat sonrasında umursamaz telefonlara çıkmayan halleri bizi yıprattı yalanlar dolanlar da cabası evin banyosunu yeniledik geldi kırdı döktü sonra hastayım diye bir hafta telefonlara çıkmadı ev bildiğin inşaat halinde kaldı çok şey yazmak istiyorum ama terbiyemi bozmak istemiyorum böyle insanların esnaf olması üzücü

Furkan

Erkan Bey merhabalar, biz de aynı firmaya iş yaptırmak istiyoruz fakat yorumlarınızı görünce şüphe uyandırdı. Tamamlatmak zorunda kaldığınız firmadan memnun kaldınız mı peki? Yardımcı olur musunuz rica etsem. İyi günler

Furkan

Merhaba, sorun çözüldü mü acaba?

Mikail

Hayır asla çözülmedi. Her gün evin halini gördükçe kendisinin kulaklarını çınlatmaya devam ediyoruz.

Bensan Home Hayal Kırıklığı Ve Hüsran

20 Temmuz 2024 22:55