06 Haziran 2024 13:49

2023 11. Aydan itibaren Antares GYM Fit spor salonuna üyeyim. 04.06.2024 tarihinde havuz kullanımı esnasında havuzdan çıkarken çıkış merdiveninin arızalı ( zemine düz oturtulmamış, yamuk şekilde duruyor ve tutma yerleri asimetrik, ayrıca merdivenin kaymaması için bir önlem alınmamış) olmasından dolayı düştüm ve ayağımı ciddi şekilde yaraladım. Konuya istinaden satış müdürü ile iletişime geçildi, inceleme yapılıp geri dönüleceği söylendi ve hiçbir geri dönüş olmadı. Biz arayıp bilgi almak istediğimizde ise hiçbir bilgi verilmedi. Sonrasında işletme müdürü arayıp mağduriyetimizi gidermek yerine sivri dillisiniz, satış müdürümüzü rahatsız ediyorsunuz gibi söylemlerde bulundu. Havuzun fiziki şartları resmi gazetede yayımlanan havuz yönetmeliğine hiçbir şekilde uymamaktadır. Havuz çevresi genişliği, aydınlatma, acil durum çağrı telefonu bulunmamakta. Bununla beraber havuza girip çıkmak için kullanılan merdivenin tırabzan genişliği çok dar ve merdiven yamuk. Görsellerini ekliyorum. Sonuç olarak kurumsallıktan çok uzak olan Antares GYM Fit mağdur olan bizden bir özür dilememiş ve mağduriyetimizi gidermek adına hiçbir şey yapmamıştır. Konuya istinaden adli raporumu aldım ve tüm yasal haklarımı kullanacağım.

Cevdet sonuçtan hiç memnun değil

Cevdet
05 Ağustos 2023 20:28