Nur sonuçtan hiç memnun değil

04 Ekim 2023 09:22

11 Ekim 2023 13:15

Mersin Gratis Marina beauty MAĞAZASIN'DA manikür ve kalıcı oje işlemi yaptırdıktan sonra enfeksiyon kaptım. Parmağımda şişlik kızarıklık yoğun ağrı oldu o kadar acı çektim ki orayı tercih ettiğim için çok pişmanım. Hijyen kuralları yeterli olsaydı bugün bunları yaşamazdım. Şu an tedavi görüyorum kan yolu ile bulaşabilen hastalıklar var ve çok korkuyorum. Hakkımı sonuna kadar arayacağım

04 Ekim 2023 09:51

Mersin Marina Gratis Beauty merkezinde 30 Eylül 2023 tarihinde cilt bakım manikür pedikür ve kalıcı oje işlemleri yaptırdı. İşlem sonrasında yüzümde tahriş kızarıklık ve islik benzeri kabarcıklar ve kaşıntı oluştu reaksiyon gösterdi. Parmağımdaki Eti fazla kesmesinden ya da hijyen eksikliğinden de olma ihtimali olabilen parmağımda şişlik oluşmaya başladı dolama gibi reaksiyon gösterdi, geri dönüş yapılmasını istiyorum...

04 Ekim 2023 09:47

04 Ekim 2023 09:41

04 Ekim 2023 09:39

Ek
04 Ekim 2023 11:15 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşadığınızı belirttiğiniz konuyu tarafımıza ilettiğiniz için teşekkür ederiz. Gerekli araştırmalar yapılarak en kısa sürede sonuç tarafınıza iletilecektir. Konuyu bilgilerinize sunarız, Saygılarımızla. Gratis Müşteri Hizmetleri

31 Aralık 2024 17:41
Nergiz sonucu yetersiz buldu

08 Ağustos 2023 18:47

23 Ağustos 2025 14:44

11 Nisan 2025 08:05
Gratis Beauty Kalıcı Oje Kabusu: Hayal Kırıklığı Ve Zaman Kaybı
Aleyna sonuçtan hiç memnun değil

31 Temmuz 2023 00:25