Goodyear Lastik Ve Ses Sorunu

Cengiz
25 Kasım 2023 19:18

21.10.2023 tarihinde Hepsiburada sitesinden satın aldığım 4 adet Goodyear Eagle Sport 4 Seasons otomobil lastiğini bir hafta sonra taktırdım. Lastikleri taktırdığım gün, aşırı ses ve gürültü nedeniyle rahatsızlık duymaya başladım. Taktırdığım lastikçi ile iletişime geçip sesin sebebini sorduğumda, sesin normal olduğunu ifade ettiler. Ancak lastiklerden gelen sesin normal bir ses olmadığını, aşırı derecede rahatsız edici bir uğultu yaptığını ve sürüş kalitesini düşürdüğünü belirttim. Bana, biraz kullanmam halinde sesin azalacağını söylediler. Ses ve uğultunun yoğunluğunu anlamanız açısından bir örnek vermek gerekirse, yan koltukta oturan eşimle neredeyse bağırarak konuşmak zorunda kalıyorum. Yani ses şiddeti, 100 km/s hızla giderken camı açtığınızda gelen sesle aynı düzeyde. Hatta bugün Mersin/Erdemli ilçesine yaptığım 30 km'lik yolculuk tam bir işkence oldu. Uğultudan dolayı içerideki müziği ve birbirimizi duyamaz hale geldik. Bu konuda sizlerden bilgi ve yardım beklediğimizi belirtmek isterim. İyi çalışmalar.

Goodyear Lastiklerim Hızla Bozuluyor Ve Destek Alamıyorum

22 Ekim 2024 18:25
Burhan sonuçtan memnun değil

Burhan
25 Eylül 2023 20:22
Barış sonuçtan hiç memnun değil

Goodyear 6 Aylık Lastik Patlaması

Barış
21 Şubat 2024 12:38
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

03 Haziran 2023 18:09
Goodyear Lastikten Memnun Değilim
Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Goodyear Lastikte Garanti Sıkıntısı

Serdar