Musa sonuçtan hiç memnun değil

23 Ağustos 2024 10:18

19 Mart tarihinde 0 Skoda Fabia satın aldım. Üzerinde 195/55/16 ölçülerinde Goodyear EfficientGrip Performance lastikler ile geldi. Lastikler kuru havada çok iyi iken, yağmurlu havalarda inanılmaz yol tutuş kaybına ve fren kaybına sebep oluyor. Aracı aldığım bayiye götürdüğümde yetkili servis aracın kontrollerini yaptı ve sorunun lastikte olduğunu söyledi. Goodyear bayisine gittim, 'Bizim yapabilecek hiçbir şeyimiz yok,' dedi. Goodyear müşteri hizmetlerine ulaşmak ne mümkün zaten. Tahminlerin çok ötesinde güvenlik riski var; araba 30 km/s hızda bile yanal kayma yapıyor, dört tekerden. Hele fren olayını hiç söylemiyorum bile; yağmurda değil, buzda gidiyormuş gibi.

profile profile
Musa
09 Ekim 2024 16:39

23 Ağustosta yazdığım şikayete hala bir dönüş olmadı yağmurlar geliyor eğer lastik yüzünden maddi veya manevi bir zarara uğrarsam hakkımı yasal yollardan arayacağıma hiç şüpheniz olmasın biz bu arabayı gazete kağıdı ile almadık

Emre

Merhaba. Benim de sıfır, yeni aldığım Fabia'da aynı lastikler var ve ben de 25-30 km üstünde hızlarda sürürken araç içinde belirgin genel bir uğultu duyuyorum. Sizin böyle bir deneyiminiz oldu mu acaba?

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

30 Ocak 20:52
Goodyear Lastiklerinde Güvenlik Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri İlgisizliği

Good Year Lastik Krizi: Çözüm Nerede?

Furkan
13 Kasım 2024 15:25
Kaan sonuçtan hiç memnun değil

Goodyear Ultragrip 8 Ve Çözülemeyen Sağa Çekme Titreme Sorunu

Kaan