Esma sonuçtan hiç memnun değil

Goody Marka Mamayı Hiçbir Hayvan Yemiyor!

Esma
24 Şubat 2024 14:49

Merhabalar hayvansever dostlarım. Birçok evladım var: kediler, köpekler, keçiler, tavşanlar hem sokakta hem de kendi evimin bahçesinde. Ülkemizdeki mama fiyatlarına gelen vergi zamlarından sonra fiyatlar oldukça yükseldi. Benim de birçok beslediğim yavru var. Kısa süre önce Trendyol'dan uygun fiyatlı olduğunu düşünerek 6 paket 15 kg mama satın aldım. Normalde aldığım mamaları tavuklar bile kedilerle kapışarak yerken, bu markayı kedilerimin önüne koyduğumda hiçbir şekilde ilgi göstermediler. İş yerimdeki ofisin önündeki mama kabına döktüğüm mamayı da hiçbir kedi yemedi, sokak hayvanları da yemeden terk ettiler. Kedilerim, bu mama ile beslenmek zorunda kalınca isteksizce yemeye başladı, ancak mamayı yedikten sonra kedilerimde halsizlik ve göz akıntısı gibi sağlık sorunları baş gösterdi. Ardından ateşleri yükseldi. Mamayı hemen bıraktık ve şu an depoda kullanılmadan duruyor. Kedilerimi veterinere götürdüm ve enfeksiyon ya da alerjik bir reaksiyon olabileceğini söylediler. Veteriner, mamayı değiştirmemi önerdi ve gerekli tedavileri uyguladı. Şimdi kedilerim daha iyi ve ara sıra yoğurtlu ekmek ya da çorbaya doğranmış ekmekle besleniyorum. Ancak düzenli olarak mama ile de beslemeye devam ediyorum. Mahallemizin kedileri her türlü yiyeceği yiyebilen, bağışıklık sistemleri güçlü hayvanlar olmalarına rağmen bu markayı yememeleri ve yaşadığımız sağlık sorunları nedeniyle bu markayı önermiyorum. Gerekirse başka alternatiflerle besleyin. Trendyol sipariş numaralarını kontrol etmek isteyenler için bırakıyorum: Teslimat No 3182226015, Teslimat No 3205096447. İletişime geçerseniz, mamayı hayvanların yemediğini gösteren videoları paylaşabilirim.

profile profile

Fatih
Fatih

Abla aynı sorunu yaşıyorum işyerinde belediğimiz kediler için sipariş verdik hiç dokunmadılar kuru ekmeği yiyorlar Goody marka mamaya dokunmuyorlar neyse dedim sokaktaki köpeklere veriyim şansımı deneyim köpekler yiyorlar Neyse ki köpek mamasıyla karışık onlara veriyorum

Ecem

Aynısı başıma geldi. Ürünü geri alıp paranızı iade etmek zorundalar. Ben amazondan sipariş ettim. Mamayı geri almadan parayı iade ettiler. 15 kilo mamayı çöpe attım hayvanlar yiyip zehirlenmesin diye.

Evet

Şehri
Şehri

Hayvanlar yemediği için mi paranızı iade ettiler

05 Ocak 2025 19:24
Hayvanlar İçin Aldığım Mama Yenmiyor
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
01 Ekim 2024 12:01