Şenay sonuçtan hiç memnun değil

01 Nisan 2024 14:18

Gondol Ayakkabı kendi sitesinden 2.999 TL'ye aldığım spor ayakkabı 4 veya 5 kez kullanımdan sonra deride dökülme soyulma yanlardan açılma ve çok fazla acilim şikayetiyle iade talep ettim. İnceleme için fabrikaya yollandı. Hiç sorgusuz iletişimsiz bir şekilde ayakkabının yanları yapıştırılıp adrese yollandı. Kullanmayacağımı iade isteğimi tekrarladım. Kullanılmış ürün ade edilmez deyip kestirildi. İade talep ediyorum sevgili Gondol ayakkabı üreticileri. 4 kez giyilmiş Ayakkabı bu kadar deforme olamaz

Burcu

Maalesef ben de Gondol ile bu sorunu yaşadım. FLO üzerinden aldığım biri ayakkabıydı ancak çok çok az giydiğim bir üründü. Bugün sağ tarafın açıldığını fark ettim iş yerinde maalesef. Bir de bu ayakkabı rahat diye bu markadan üç ayakkabı sipariş verdim ama henüz onları kullanmamıştım. İçime kurt düştü şimdi.

Şenay

Yıllarca kullandığım spor ayakkabilarim. İçi dişi deri olduğuna inandığım için sipariş verdim. Geldiği gün giydiğim bir saatlik yürüyüş sonucu ayakkabıyı çıkarırken iç taban çıktı. Sonrasında 3. Veya 4. Giyişimde on kısım acildi derisi soyuldu çatladı hakli olarak iade talebiyle yolladım. O kısımları yapıştırıp üzerine boya sürüp yolladılar. Tekrar talep ettim. Giyilmiş ürün olduğu için yapabilecekleri bir şey olmadığını söylediler. Tüketici Hakem Heyeti'ne gideceğimi söyledim. Gidin dediler. Ayakkabilari alıp çöpe attım. İste bu kadar. Gondol bitmiştir benim hayatımda

Gökçe sonuçtan hiç memnun değil

Gökçe
06 Eylül 11:32

08 Ekim 2024 15:32
Pointspor Northface Ayakkabıda Erken Yıpranma Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu!

05 Ağustos 2023 00:07
Metro Market Gurur Tekstil Sattığı Ürüne Sahip Çıkmıyor