Gonca Temizlik (Antalya) Şirketi Yanılttı

18 Temmuz 2023 17:07

0546 *** 04 13 g**** ş*** isimli kişiye ait gonca temizlik şirketinden evime temizlik yapılması için Instagram aracıyla ulaştım ve telefonda detaylı şekilde camlar yıkanır, temizlenir, balkon banyo mutfak dolapları koltuklar yıkanır duvarlara kadar silinir dendi. Deterjan bize ait dendi buraya geldiklerinde bulaşık extra kıyafet toplama extra dendi.

Bende camları silme, perdeleri yıkama ama bunları yap dedim yapmak zorunda çünkü temiz eve temizlikçi çağırılmaz herhalde buzdolabına çöpleri tıkmışlar çekmecelere ortada buldukları şeyler tıkmışlar balkon ve banyoya su tutulmamış eskisinden daha kötü ev tek yaptıkları çöp poşetine çöpleri atmak ve bardakları yıkamak kıyafetleri katlamaya üşendikleri içine temiz kıyafetleri kirlilerin arasına koymuşlar. Üstüne 1.600₺ para verdim.

Yemek yapmaya eve geldim bana pide söyle, iskender söyle diyor. Özel isteğe göre yemek söylemek zorunda değilim. Yemeğini yedirmek zorunda da değilim. İş verenin patronunun sorumluluğu o ama mantı beğenmez, tavuk döner beğenmez ayrıca evdeki deterjanlarımı hem kullanmışlar, hem almışlar. Çoğu kıyafetin eksik, takılarım eksik, asıl yanıltıcı sizsiniz!

Serkan sonuçtan hiç memnun değil

02 Temmuz 2023 19:11
Türkan sonuçtan hiç memnun değil

Atlas Ev Temizliği Firmasıyla Yaşadığım Olumsuz Temizlik Deneyimi

22 Mayıs 2025 10:24

08 Mayıs 2025 22:54
Ev Temizliği Sonrası Yetersiz Hizmet Ve İlgisizlik
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Temizlik Hizmeti Hayal Kırıklığı: Eksik Ve Yetersiz Hizmet

20 Mart 2025 13:07