ARN Prefabrik Müşteri Memnuniyetsizliği Ve Çözüm Arayışı

28 Aralık 2024 20:256.985

ARN Prefabrik olarak, hatalı ve yanlış yapılan 5 iş nedeniyle sorun yaşadığımız doğrudur. Ancak 2021-2023 yılları arasında 47 işi başarıyla teslim ettik. Yanlış yapılan işleri düzeltmeye çalışıyoruz fakat bu 5 müşteri ile ortak bir noktada buluşamadık. Bu müşterilerden 3'ünün ürünü fabrikada hazır durumda bir yıldır bekliyor, 2 müşteri ise yüksek miktarda para talep ediyor. Ortak bir çözüm bulmayı arzuluyoruz. Prefabrik ev yapımını bıraktık, sadece betonarme bina yapıyoruz ve fabrikamız fason çalışmaya devam ediyor.

Yorumlar(8)

Seval
19 Mart 2025 11:51

Dün ben Instagram'dan yorum yazdım birkaç tane diye beni engelledi bütün yazdığım yorumları da silmiş, çok komik kendine güvenmiyorsan niye bu işi yapmaya kalkışırsın ki

18 Mart 2025 09:58

Çözüm arayışıymış başlığa bak... Ben sana çözümü söyleyeyim çok uzakta arama çözüm şu; iş yapacağım diye para aldın ya herkesten işi de yapmadın ya hani parasını ver milletin çözüm bu kadar basit... Çözüm arayışıymış bir şey yapabilecek gibi

Nur
25 Şubat 2025 18:09

Arkadaşlar kesinlikle yazdıkları doğru değil. Asla ortak bir noktada buluşmak falan yok 2 yıl önce verdiğimiz 225 bin hem değer kaybetti hem de ne telefonlarınızı açarlar ne de yerleri belli ev falanda yok. Biz aldandık maalesef. Hazır olan evin haberi şikayet varda mı verilir müşteriye yoksa arayıp anlaşmaya çalışarak mı? Güldürmeyin bizi artık size inanacağımızı düşünmeniz komik. Ya da bizim üstümüzden burada kendinizi aklayıp yeni av mı arıyorsunuz. Sizin muhatabınız mahkeme devlet bizden alıp geri vermediklerinizi er ya da geç alacaktır.

9 Ocak 2025 16:28

Yüksek miktarda para talep ediyor dediği de yalan. Ben 2021 yılı Kasım ayında 198bin tl nin bugünkü karşılığını istiyorum. Kendisi kendi kendine düşük bir fiyat belirledi. Ona da tamam dedim. Yatan 1krş para yok ve sürekli oyalamaya devam. Avukatım icraya yatıracak, parayı yatıracağım, yatırmak üzereyim, bankadayım, bu hafta, şu hafta sürekli oyalama. En son 8 Kasım 2024 cuma gününe kadar müsaade verdim. Yine yok yine yok. Adamın derdi dürüst olmak, helal lokma yemek değil. Telefonumu engellediği için sadece ben mesaj yazıyorum ve sürekli yalan. Adamın buradan cevap yazmasının tek derdi ; internet e ARN prefabrik yazdığında önüne ilk çıkan şikayetvar.com Instagram vs den yorumları kendisi kontrol edebildiği için sanki çok iş yapıyormuş ve müşteriler mesut, mutlu ve çok memnunmuş gibi. Oysa bu sayfayı engelleyemiyor. Buradan yazıyorum ki başka insanlar zarar görmesin. Prefabrik yaptıracaklara tavsiye : eviniz bitmeden bir kuruş para vermeyin. Prefabrik sektörün çok büyük kısmı bu tiplerle dolu.

3 Ocak 2025 17:42

Ben bu 5 kişiye adresi yazayım. Hani 47 iş yapmış, 3 kişinin evi hani hazır mıss ya! Gidip evlerini alsınlar bari. Fabrika dediği yer Konya Ereğli yolu 18. Ci km de kızılkaya sanayi denen iş sitesi. Yolun sağ başında ki ilk dükkan.

3 Ocak 2025 16:48

Yalana son sürat devam et Hulusi efendi. Bu zamana kadar ki tüm yazışmalar kayıt altında saklıyorum. Son 1 yıldır yapamayacağını anladım ve paramı istedim. Kendi kendine bir fiyat belirledin ; ona da tamam dedim. 1 yıldır yatan para yok. En son 31 Mayıs da telefonumu engelledin. Mesaj yazdım her seferinde icraya yatırıyorum, yatırmak üzereyim, bankadayım, avukatım ilgileniyor. Sonuç...? Yok. 2021 - 2023 arası 47 konut yaptım diyorsun. İnsanlar şunu demez mi 5 adam mı sorun! Dert şerefli olup sorun çözmek değil. Senin derdin bu ispatlı yazılanları engelleyemiyorsun ; çünkü yazılanlar doğru ve ispatlı, kayıt altında. İnsanlar bunları okuyor ve rahatsız oluyorsun. Derdin sorunu çözmek ise ; mağduriyetimi gidermek ise çözüm çok basit. Şu an 80m2+ 80m2 iki katlı prefabrik evin anahtar teslim fiyatını ; gariban adamın yaptığı 4x10metre taş duvar ücretini düşüp göndereceksin. Olay bu kadar basit. Ben anında mahkemeyi kapatacağımın sözünü verdim.

ARN Prefabrik Maddi Manevi Mağdur Durumdayız

14 Ekim 2023 08:2520.160

ARN prefabrik ve çelik yapı sistemleri Konya şubesine haziran ayında 225.000 lira ödeme yaparak ahşap ev siparişi verdik...

1 Destek15 Yorum

Prefabrik Evde Kusurlar Ve Gecikmelerle Boğuşuyoruz

17 Kasım 2024 22:1210.944

Bu firma Sivas İşler Yapı Prefabrik. Bizde Anahtar teslim prefabrik ev yaptırdık. Evdeki kusurları yazıyorum. 1. Çatı o...

2 Destek1 Yorum