Global Avrupa Tur Avrupa Turu İçin Aldatıcı Firma Tecrübesi

27 Aralık 2024 16:04

Kasım ayında irtibata geçtiğim Global Avrupa firması ile Haziran ayı için 14 ülke otobüsle Avrupa turu satın aldım. Arkadaşlarımla beraber 04 Kasım 2024 tarihinde 90.000 TL havale yaptık. TÜRSAB üye numarasından kontrol ettiğimde firmayı buldum. Ayrıca bana vergi levhası da gönderdiler, resmi mail adreslerinden yazışma talep ettim, [email protected] adresinden bana sözleşme maili attılar.
Bugün şikayetleri gören arkadaşım bana haber verdi, araştırdım ve yanıltıcı firma olduğu ortaya çıktı. Hiçbir şekilde ulaşım mümkün değil. TÜRSAB ile görüşme yaptım. Üye numarasının Global Avrupa firmasına ait olduğu, fakat sahibinin vergi levhasında yazan S** B** olmadığını belirttiler. Ödemeyi S** B** adına yaptım ve görüştüğüm kişi E** Bey.
Yasal yollardan her türlü başvurumu yapacağım. Umudum yok ama inşallah yaptığım ödemeyi geri alabilirim.

Gamze

Cigdem Hanım sizde geçmiş olsun, global mağdurları olarak bir WhatsApp grubu kurdum telefon no yazarsanız sizi de eklerim süreç ile ilgili orada paylaşım yaparız belki ortak hareket edeceğimiz durumlar olabilir, mutlu yıllar dilerim.

Mürüvvet

Gamze Hanım global Avrupa Avrupa dünyası ile aynı şirket galiba. Ben de mağdurum. Size nasıl ulaşabilirim acaba. Mağdur grubuna nasıl katılabilirim acaba?

Ayça

Ayrıca e devlet üzerinden sizde adıma şirket açılmasını onaylamıyorum şeklinde bildirimde bulunursanız Gülşah Hanım'ın maruz kaldığı tatsız duruma önlem almış olursunuz

Global Avrupa Tur Turizm Firmasıyla Yaşanan Büyük Hayal Kırıklığı!

Hatice
25 Aralık 2024 17:08
İlhami sonuçtan hiç memnun değil

İlhami
05 Ocak 15:55