Emin sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

19 Şubat 2024 17:09

Merhaba, GL Yatırım şirketi hakkında bir şikayetim var. İlk başta beni üye yaptılar, 500 USD yatırdım. 176 USD kredi tanımladılar. Başta çok ilgili ve yardımsever bir tavırla profesyonelce yaklaşım gösterdiler. Ama ne zaman ki 590 USD param için çekim talebim oldu, işte o zaman bütün zorlukları yaşamaya başladım. Önce trader hesabınız yok açmanız gerekir dediler 3 günde açtık aktif hale getirdik. Sonra yüzde yirmi oranında lot çevirmeniz gerekir dediler. Ben de bu sisteme girerken danışman olarak atanan ne M**** A***** ne de B**** Y******* tarafından bana bilgilendirme yapılmadığını ve bundan bilgim olmadığını söyledim. Şimdi ses kayıtları inceleniyor bakalım nasıl çözülecek. Umarım çözülür yoksa her platformda dava ve şikayet konusu yapacağım.

20 Şubat 2024 14:18

Sorunum şimdilik çözülmüştür

20 Şubat 2024 14:33

Teşekkürler.

28 Şubat 2024 11:56
GL Yatırım Gl Global Yatırım Da Para Çekme İşlemi Yapılamıyor

Ve evet sonunda paramı sıfırladılar! Şikayetinizi geri çekin size kolaylık sağlayalım çözelim dediler bunun üzerine şikayetimi buradan geri çekmiştim. Bu da taktik oyalama taktiği açıkçası ama hepsi yalan dolan. 500 dolar yatırmıştım, hesabım -200 doları bulunca kaldıraçlı işlemler bahanesiyle hesabımı kapattılar. Bunlar d dolandırıcı ı sakı n hiç kimse ama hiç kimse itibar edip, buraya para aktarmasın, asla ve asla yanınızda olmuyorlar destek olmuyorlar ve paranızı yok ediyorlar. Başta Cumhuriyet başsavcılığı olmak üzere gerekli tüm mercilere şikayetlerimi bildireceğim, sonuna kadar mücadele edeceğim bu böyle bilinsin. SPK onayı olmayan, lisanssız, yurt dışından faaliyet gösteren bu ve bunun gibi kuruluşlara asla paranız ı kaptırmayı n, aynı hatayı benim gibi yapmayın. Benimle ilgilenen kişiler b u r a k y ı l d ı r ı m, m e r v e a t a l a y Ve m u r a t a y r a n c ı o ğ l u dur. Aman dikkat!

Ramazan
Ramazan

Bu firmanın vergi kaydı var mı veya şirket ismi adresi vergi dairesi gibi bilen varsa lütfen yazsın. Ben maliye yönünden işi yürütmek istiyorum. En azından gerçek sahipleri kimlermiş öğreniriz.

21 Temmuz 2023 22:46
Sabit sonuçtan hiç memnun değil

29 Ağustos 2023 09:48
GL Yatırım Paramı Çekemiyorum Sürekli Bahaneler Uyduruyor
GL Yatırım Paramı Çekemiyorum Sürekli Bahaneler Uyduruyor
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

20 Aralık 2023 16:26