Nadiye sonuçtan hiç memnun değil

GKM Global Kazanamıyorsunuz.

01 Ağustos 2023 12:01

GKM Global bana ulaştı daha önce kayıplarım olduğunu ve bunları kurtarabileceklerini söylediler, bize 3 ay süre verin dediler. Gelinen noktada 5 ayda 4000 USD kaybettim. Bu 5 ayda hesabımdan 1 USD dahi alamadım. Arkadaşlar çok iyi ikna ediyorlar ve sonucunda sizi suçluyorlar. Bu piyasaya girmeyin. Sizden para alırken %100 kazanırız diyorlar ama kaybedince piyasayı, belirsizliği ve hatta sizi suçluyorlar. Lütfen kazanırız diye sizi ikna etmelerine müsaade etmeyin. Yalan söylüyorlar. Benim canım yandı.

profile profile profile
01 Ağustos 2023 11:57
GKM Global  Kazanamıyorsunuz.

Belge ektedir

02 Ağustos 2023 14:46

Aslında daha önce göndermiştim, tekrar gönderiyorum

04 Ağustos 2023 16:56 (Şikayetten 3 gün sonra)
16 Ağustos 2023 13:58

Çözememenizden, yaklaşım tarzınızdan ve rahatlığınızdan hiç memnun kalmadım. Cevabınız çok klasik ve samimi olmaktan çok çok uzak.

29 Ağustos 2023 09:31

1 ay önce şikayet etmiştim, 1-2 hafta içinde önce avukat olduğunu söyleyen bir personelleri bana ulaştı yalan beyanımdan dolayı hakkımda işlem başlatacaklarını söyledi. Tabi bu söylediğinin altı boş olduğu için hiçbir şey yapmadılar. Ancak 1 ay sonra bana ulaştılar önerileri şu; Bana 250 Bonus puanı verecek ve ellerinden geldiğince kaybettiğim tutarı kazanmama yardımcı olacaklarını beyan ettiler. Tabii bunun için öncelikle şikayetimi geri çekmem gerekiyormuş yoksa Bonus veremiyorlarmış. Eğer kazanamazsam tekrar şikayet edebilirmişim. - Bana verdikleri 250 Bonus kaybettiğim tutarın 15'te 1'i gibi bir rakam. Eğer kazanabilirsem muhtemelen 1 yıl falan alır. - Ayrıca bir kere daha aynı şey oldu bize 45 gün verin dediler, şikayetimi çektim aylarca sürdü ama sonuç olumsuz. Kendilerine, Cüzi de olsa kaybımın bir kısmını hesabımda görmeden şikayetimi çekmeyeceğimi çünkü firmalarına karşı büyük bir güven sorunu yaşadığımı söyledim. Bu önerimi kabul etmediler, şikayetim dururken bana Bonus veremezlermiş ve üzerine benim amacımın kaybettiğim tutarı kazanmak değil firmalarına zarar vermek olduğunu düşündüklerini ifade ettiler. Ben bu tür bir firma için oldukça küçük, sıradan bir müşteriyim. Neden amacım firmaya zarar vermek olsun anlayamadım. Kesinlikle bu söylediklerini kabul etmiyorum ve çok saygısızca buluyorum. Firmanın bana verdiği maddi-manevi zarar yanında benim yapabildiğim tek şey şikayet etmek ve başkalarının zarar görmesine engel olabilmek için buraya yazmak. Şikayetimden sonra izledikleri yoldan kesinlikle hiç memnun kalmadım ve bazı personellerinin tavrından çok çok rahatsız oldum

Nasıl bir Ağın içine düştüm bunlar nerede nasıl eğitim almışlar

Nasıl bir Ağın içine düştüm bunlar nerede nasıl eğitim almışlar

Hasan
Hasan

Merhaba rica etsem bana dönüş yapabilir misiniz aynı duruma bende düştüm hukuki yol ne ise izlemek isterim

Kenan sonuçtan hiç memnun değil

23 Ekim 2023 11:40
Yılmaz sonuçtan hiç memnun değil

Yılmaz
03 Mayıs 2025 13:32
GKM Global Tech - Live Şikayeti
Kara sonuçtan hiç memnun değil

GKM Forex'te Yanıltıcı Yatırım Tavsiyeleri Sonucu Büyük Maddi Kayıp

04 Ağustos 2025 01:02