Gigbi Uygulamasıyla İlgili Müşteri Memnuniyetsizliği

Mahmut'un Teşekkür Mesajı
Teşekkürler saygılar. Nedim bey bu konuyla ilgili dönüş yaptı ve iademi aldım. Keşke her uygulama bu gibi sorunların çözümlerini sağlayabilen bir firma olsa. Tekrar Teşekkür eder. Kolay gelsin.

Gigbi uygulamasını indiren hizmet veren veya alan arkadaşlar, aldığınız hizmetin veya vereceğiniz hizmetin bir karşılığı maalesef yok. Hizmeti verenin parası alınıyor. İyi bir profil oluşturmak adına yalan yorumlar ekletildikten sonra hizmet alanlar da kötü durumlara düşebiliyor.

15 Mayıs 2024 10:45 (Şikayetten 1 saat sonra)

Merhaba, Geribildiriminiz için teşekkür ederiz ve yaşamış olduğunuz olumsuz deneyimi duyduğumuzda üzüldük. Özellikle belirtmek isteriz ki, Gigbi’de profesyonellerin profillerinde yer alan ilk 5 yorum, bizim "referans yorum" olarak adlandırdığımız, eski müşterilerin telefon numaralarının doğrulanması suretiyle elde edilen gerçek deneyimlere dayanır. 5 yorumdan sonraki tüm yorumlar ise yalnızca gigbi.com üzerinden yapılmış ve onaylanmış işlemler sonucunda oluşur. Tüm yorumların doğruluğunu büyük bir titizlikle kontrol ediyoruz. Ayrıca, sistemimizde daha önce size ait bir iptal ya da iade talebi kaydı bulunmadığını görmekteyiz. Bu durumu çözmek ve size yardımcı olmak için lütfen bize ulaşın. Şu anda müşteri bilgilerinizi görüntüleyemediğimiz için doğrudan yardımcı olamamaktayız, ancak iletişime geçerseniz durumu hızla çözebiliriz. Gigbi’yi güvenli ve adil bir platform yapma konusunda kararlıyız. Bu süreçte her türlü soru ve öneriniz için lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Sizlerin geri bildirimleri, hizmetlerimizi ve topluluğumuzu iyileştirmek için büyük önem taşımaktadır. Saygılarımızla, Gigbi Müşteri Hizmetleri Ekibi

Mahmut
21 Mayıs 2024 04:17