Furkan sonuçtan çok memnun

Gerezli Motor'dan Alınan Yanlış Parça Ve İade Sorunu

26 Aralık 2024 22:36
Furkan'ın Teşekkür Mesajı
“Biraz sancılı bir süreç oldu ama en nihayetinde ücret iademi aldım teşekkür ederim.”

16.12.2024 tarihinde https://www.gerezlimotor.com sitesinden motosiklet yedek parça siparişi verdim. Sipariş açıklamasına motorun marka ve modelini yazıp eğer uyumlu değilse siparişi iptal etmelerini istedim. 18.12.2024 tarihinde ürünü teslim aldım ve parça benim motoruma uyumlu değildi. Kendilerinden iade talep ettim. 19.12.2024 tarihinde ürünü geri gönderdim. 21.12.2024 tarihinde Gerezli Motor'dan mesaj geldi. İadenin ulaştığını ve 7-10 gün içerisinde hesabıma yatacağını söylediler. 24.12.2024 tarihinde bankayı arayıp iade işlemini sordum, banka çalışanı herhangi bir iade talebinin olmadığını, satıcının böyle bir talep açmadığını söylediler. Ben de satıcıyla iletişime geçtim, kendileri hesapta para kalmadığını, o yüzden iade olmadığını söylediler. O gün görüşme sağladığımdan beri her gün başka bir bahane ile açıklama yaptılar, sürekli başka birilerine yönlendirip konuşmamı istediler; muhasebeci parçacıya, parçacı satıcıya şeklinde sürekli beni oyaladılar. Konuya ilişkin mesaj kayıtları mevcut fakat kamuya açık şekilde paylaşamam, tarafımdan istenilmesi durumunda paylaşırım.

27 Aralık 2024 13:28

Firma tutarı hesabıma aktardı bu süreçte yardımcı olan kurum ve şahıslara teşekkür ediyorum.

27 Aralık 2024 13:29

Mehmet sonuçtan çok memnun

04 Ekim 2024 14:13
"Problemim Müşteri temsilci Mücahit bey sayesinde çözüldü. Teşekkürler"

18 Şubat 2025 15:17

Siparişten Sonra Ürünlerim Gönderilmedi Ve İletişim Kesildi