Geofind Uygulamasının Abonelik İptali

Geofind Uygulamasının Abonelik İptali
Tarık
24 Mart 2024 13:09

Yaklaşık bir ay önce arkadaşımın oğlunun telefonu kaybolmuştu. Ona yardımcı olmak için internetten bu uygulamayı buldum ve indirdim. Telefonun yerini bulması için bilgilerimi vererek 12 TL kredi kartı hesabımdan yatırdım. Daha sonra çocuğun telefonunu okulda unuttuğunu kendi çabalarımızla tespit ettik ve telefonu bulduk. Yani uygulama hiçbir işe yaramadı. Ancak ödediğimiz para ile kaldık. Yaklaşık bir ay sonra uygulama, abone olduğum gerekçesiyle gece saat 03.40 civarında kredi kartımdan 403 TL daha kesti. Muhtemelen fark edilmemesi için parayı gece çekiyorlar. Sabah bankadan gelen uyarı maili ile ekstreyi inceledim ve hemen kartımı iptal ettirdim. Ayrıca harcamayı bankaya şikayet ettim. Bilgim dışında beni abone yaptığı ve para kestiği için bu uygulamadan ve sahiplerinden şikayetçiyim. https://www.geofind-tr.com/login adresine giderek, verdiğiniz e-posta adresini mutlaka hatırlamanız gerektiğini unutmayın. 'Şifremi unuttum' bağlantısına tıklayarak yeni bir şifre belirleyebilirsiniz. Bu şifreyle sisteme giriş yaptığınızda sağ üstte yer alan 'Aboneliği iptal et' butonuna tıkladığınızda, aboneliğin iptal edildiğine dair bir e-posta alırsınız. En azından bundan sonraki olası kesintilere bu şekilde engel olabilirsiniz.

29 Mart 2024 16:38
Geofind. Geri Ödenmesi