Murat sonuçtan çok memnun

Murat'ın Teşekkür Mesajı
“Teşekkür ederiz”
profile profile profile
19 Nisan 2024 23:51

Videoda anlattığım gibi ekran donma problemi yaşadım servise gönderdim serviste yeniden kurulum vesaire yapıldı fakat kısa bir süre sonra aynı sorun yavaş yavaş başladı ve sıklaşmaya başladı artık kullanılması zor duruma geldi bu sorunun çözülmesi için gerekeni yapılmasını talep ediyorum nihai ve kalıcı bir çözüm bekliyorum telefon sıfır ayarında hiçbir şekilde darbe vesaire su temasıyla servis söz konusu olmadı zaten bir aylıkken bu sorunu yaşamaya başladık teşekkür ederim

20 Nisan 2024 21:21 (Şikayetten 1 saat sonra)
24 Nisan 2024 14:04
24 Nisan 2024 15:38
23 Ağustos 2024 14:35

Teşekkür ederiz

Yorumlar (6)

Aynı sorun bende de var, bu soruna bir çözüm bulundu mu

Telli
Telli
Şikayeti Çözüldü

Evet garantiden sorun giderildi

Volkan
Volkan

5 ay önce aldığım GM 22 Pro telefonunda aynı sorun bende de olmaya başladı. İki gündür ekran donup duruyor. Ekranı uyutup açınca düzeliyor sonra tekrar oluyor. Bu geçen ay gelen güncellemeden dolayı olabilir ya da genel kronik bir sorun. Telefonumda onlarca uygulama fotoğraf video var. Servise versem o kadar fotoyu nereye yedeklicem. Yedek telefonum da yok. Bir daha da ne alırım ne aldırırım General Mobile

Ertuğrul
Ertuğrul

Aynı problemi yaşıyorum bu telefonu aldığım için çok pişmanım

Merhaba aynı sorun benim cihazımda da mevcut. Parmak izi sorununu bende yaşamıştım ancak güncelleme ile düzeldi şu an çalışıyor. Ekranın dokunmatiği algılamaması veya ekranın donması sorunu son 1 aydır mevcut. Videoda olduğu gibi akranı kapatıp açınca (cihazı değil) düzeliyor. Bunu bazen çok sık, bazen uzun zaman aralıkları ile yapıyor. Çözüm bulunursa lütfen paylaşın.

Murat

Bende aynı sorunu yaşadım, GM müşteri hizmetleri ile irtibata geçtim, telefonu GM merkez teknik servise gönderdim, ekran yenilendi, problem çözüldü. Ücretsiz ve hızlı kargo ile hallediliyor, İstanbul Avrupa Yakası gün içerisinde giderseniz halledip veriyorlar bilginiz olsun

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Sürekli Şebeke Ve Şarj Problemleri Yaşayan Kullanıcı, İade Talebinin Reddedilmesine Tepki Gösteriyor

21 Nisan 18:16
Umit sonuçtan hiç memnun değil

General Mobile GM 22 Pro'nun Kamerasında Odaklanma Sorunu Yaşıyorum

05 Eylül 2025 20:58