Gençlik Otobüsü Hüsranı

26 Haziran 2023 01:28

Bilgilendirme toplantısı adı altında İstanbul'da bir otele 500 kişi toplayıp sponsorların kendini övmesini dinlettiler. Kimisi kızlar zengin koca peşinde olmayın para önemsiz bakın ben çırağında düğün yaptım ama para değil Başarı önemli dedi. Kimisi üniversite mezunu hatta doktora yapmış insanları ülkeye döviz sokmuyorlar diye cahil diyerek aşağıladı. Kimisi risk alan aptaldır dedi. Kimisi risk almayan. Gelmiş bir umut yurt dışı görürüz diye elli tane elemeye razı insanlara yönetici olmak şöyle önemli böyle altınızda çalışanları önemseyin falan diyor biri. Artık kafeye gitmesi bile lüks olan bizlerin kafeye gitmesini bile aşağılayan insan vardı orada. Bitmeden çıktım tanıtıcı video da atmadım çok pişmanım. Ne diyeyim ki siz bu ülkenin gençlerini hak etmiyorsunuz.

Ferhan

Ben de katıldım ve ön elemeyi geçtiniz diye sabahında SMS aldım. Çok da yükselmiştim ama bu proje bir balon çıktı. Eksideki yazıları okudum, pr işiymiş biraz. Ne kadar çok paylaşırsan ya da işte bir şeyler yaparsan, emek vermek adı altında, o kadar şanslı oluyorsun. Benim sosyal medya gücüm yok, insanlara bu projeyi anlatıp reklam yapabilecek yeteneğim ve isteğim de yok. Benlik bir şey değil. Giden arkadaşın da videosunu izledim, her gün, her gidilen yerden fotoğrafvideo üretmen vs gerekiyor maskot oluyorsun yani. Sponsor bulma olayı dahi varmış, mantıken ben sponsor bulsam kendim giderim öyle değil mi? Bir de kart zamazingosu aldırdılar 250 TL'ye. Giden 2 günlük yemek param oldu. Ha YouTube'daki o abi şeyi de anlattı üstelik: sonradan bir çok ödemeyi katılanlardan istediklerini. Aslında vaat edilen gibi tamamıyla ücretsiz bir proje değilmiş. Hayal kırıklığına uğradım ama Neyse ki İstanbul'a gidip geleceğim 2400 lira parayı çöp etmedim, tabi bir de tüm günümü dediğin insanlara katlanıp zehir etmemiş oldum.

Busra
Busra

Bana da İstanbul'daki toplantıya gitmem için bir form gönderildi işleyiş nasıl oluyor bir bilginiz var mı acaba yani konferansa gelen kişilerin hepsi tura katılmaya hak kazanmış oluyor mu acaba ben de bilmediğim ivin öğrenmek istiyorum uzak bir yerde oturuyorum İstanbul'a boşu boşuna gitmek istemem doğrusu umarım cevap verirsiniz bana

Ferhan

Hayır toplantıya çağırılanlar tura katılmaya hak kazanmış olmuyor. Toplantıdan sonra video mülakat var onu da geçtikten sonra yüz yüze mülakat var yine İstanbul'da. Ben de toplantıya çağrıldım bu sabah gelen ön elemeyi geçtiniz mesajıyla ama araştırmalarımdan sonra hesabımı sildim. Hayal kırıklığı oldu benim için. Senden sürekli reklamlarını yapmanı, sponsor getirmeni ya da projeye katkıda bulunacak bir şey yapmanı bekliyorlarmış. Üstelik söylendiği gibi tamamen ücretsiz de değilmiş.

Hevidar
Hevidar

Toplantı aşırı saçmaydı. Sonra kendinizle ilgili tanıtım videosu çekin dediler ben atmadım, atan arkadaşıma da dönüş gelmedi. Umut tacirliği gibi duruyor

Dönay sonuçtan çok memnun

Medi Organizasyon Pişmanlığı