Gelir İdaresi Başkanlığı Vergi Dairesi 7440 Yapılandırma

01 Aralık 2023 23:53

Yapılandırma borcumu ödemek istiyorum ancak hata veriyor ve ödeme gerçekleştiremiyorum. Dün tüm günü ve bugünü de kapsayacak şekilde yapılandırma taksitimi üç defa ihlal ettiğim yönünde uyarılar alıyorum. Lütfen sistemi düzeltin ve insanları mağdur etmeyin. Ödemelerimi İnteraktif Vergi Dairesi üzerinden gerçekleştiriyordum, ancak şimdi bu sistem değişmiş. Yapılandırma taksitimin alınarak borcumun devam etmesini talep ediyorum.

Yorumlar (13)

Melek

Dilekçe sonucunu bizimle paylaşırmısınız?

Merhaba Fatma hanım nerede nasıl yaptınız yardımcı olur musunuz

Fatma

Yapılandırma düzeltildi dilekçe verdim kabul edildi yapilandurma bozulmadı dilekceyide kendileri söyledi zor durumdaydım yatıramadım yapılandırmamın bozulmadan taksitlerine devam etmek istiyorum dedim ve düzeldi aylık taksitleri mi ödeye biliyorum

Melek

Dilekçe sonucu dönüş sağlandı mı?

Melek

Hayır ben vermedim gidemedim vergi dairesine ulaşamıyorum da, hanımefendi vermiş dilekçe ona sordum bende

Barış
Barış

Siz verdiniz mi dilekçe sonuç nedir nereden veriliyor acaba teşekkürler

Melek

Teşekkür ederim bende gideyim hemen o zaman

Melek

Vergi dairesine ulaşabildiniz mi?

Melek

Dönüş olduğunda bizleri de bilgilendirebilir misiniz?

Fatma

Evet vergi dairesine gittim bir dilekçe doldurdum iki gün sonra sonuç çıkar dedi bekliyorum

Melek

Bende aynı durumdayım ben gece 23.45 gibi ödeyemedim sonradan 02.00 da ödedim bir taksiti ondan sonra ihlal edilmiştir uyarı veriyor. Ne yapmamız lazım öğrenirsek bilgilendirelim.

Ramazan
Ramazan

Bende de aynı durum oluştu 1-2 gün geç ödüyordum tüm ödemelerimde düzenli ne yapacağım şimdi bilmiyorum yarın sabahtan bende vergi dairesine gidip dilekçe vermek istiyorum hiç ödememek ile 2-3 gün geç ödenmesi arasında bir fark olmalı iyi niyetten düzeltilmeli

Teşekkür ederim

01 Aralık 2023 04:11