Gazikent Tıp Merkezi Gaziemir Tıp Merkezi Kat Sekreteri

Gazikent Tıp Merkezi Gaziemir Tıp Merkezi Kat Sekreteri
02 Eylül 2024 16:00

Merhaba 02.09.2024 tarihinde sabah saatlerinde Gaziemir Tıp Merkezi Genel cerrahiden saat 15.00te randevumu oluşturdum. Gittiğimizde doktor beyin İlçe Sağlığa gittiği belirtildi 20 dakika bekleme sürecinde doktor gelmedi ve katta bulunan saygısız sekreterin hareketlerine bağırmalarına maruz kaldık. Hanımefendi sürekli çok konuşarak hasta olarak bizi konuşturmayarak kasti yapılan tahrik edici mimikleriyle ters cevaplarıyla insan içinde küçük düşürücü tavırlarda bulunmuştur. Sonrasında bağırıp çağırarak haklı gözükmek adına yetkili doktor hastalar içerisinde bizi rezil etmiştir. Paramızla rezil olduk tabii ki iptal ettik muayeneyi kamera kayıtları incelenirse gayet anlaşılır. Sinirlerine hakim olamayan sabrı tükenmiş işinden memnuniyetsiz insana saygısı olmayan vasat çalışanınızla daha çok hasta kaybedersiniz. İnsana insan gibi davranmayı öğretin çalışanlarınıza hayatımda böyle terbiyesizlik görmedim ve yanımızda 2 yaşında olan bebeğimizle tüm sinirlerimiz al üst olarak hastaneden ayrıldık. Buraya şikayet etmekle kalmayıp tüm gerekli mercilerde bu küçük düşürücü tavrından dolayı hakkımı arayacağım. Bağırmayı haklı çıkmak efendilikten uzak kurumunuzu her yere şikayet edeceğim.

Gül sonuçtan hiç memnun değil

İlgin Tıp Merkezi Sağlık Merkezinde Yaşanan Sorunlar Ve İddialar

22 Temmuz 2024 02:14
Çağla sonuçtan hiç memnun değil

25 Ekim 2023 11:44

Özel Gaziemir Cerrahi Tıp Merkezi Gaziemir Cerrahi Tıp Merkezinde Gnl Sağlık Sigortamla İşlem Yapılmadı

01 Eylül 2024 22:06

Gaziemir Cerrahi Tıp Merkezi'nde Fahiş Fiyat!

19 Aralık 2024 19:22
Aa Aa sonuçtan hiç memnun değil

01 Mart 2025 11:16