Özel Gaziemir Cerrahi Tıp Merkezi Gaziemir Cerrahi Tıp Merkezinde Gnl Sağlık Sigortamla İşlem Yapılmadı

01 Eylül 2024 22:06

Gaziemir Cerrahi Tıp Merkezi’nde 1 Eylül günü saat 19:15 sıralarında muayene oldum. Giriş işlemlerini yapan hanımefendi, Bupa Acıbadem sağlık sigortam olduğunu söyledi ayrıca kağıdı verip acil servisinde muayene olmama izin verdi. Sonrasında ise serum bağlandı ve 1250 TL muayene ücreti alındı. Ben şunu fark ettim, hiç provizyon girişi yapılmamış ve tamamlayıcı sağlık sigortası ile anlaşması olmadığını söylediler. Ancak sigortam ile konuştuğum zaman kapsamlı sağlık sigortamın olduğunu ve oradan giriş yapılması gerektiğini söylediler. Bu kez de girişi yapan hanımefendi, provizyon işlemi yapılamadığını, hafta sonu olduğunu, hafta içi oraya gelmem gerektiğini söylediler. En nihayetinde ben bu ücreti ödedim ancak şunu fark ettim ki normalde giriş yapılması gerektiği halde girişimi yapmamışlar ve beni muayene olmadan bu konuda uyarmayarak muayene olduktan sonra serumu bağlayacakları sırada tüm ücreti alarak o şekilde bir işlem yaptılar. Ben bu durumdan şikayetçiyim. Madem sağlık sigortam ile hiç provizyon işlemi yapılmayacaktı, neden muayene olmadan önce ücret çıkacağını söylemediniz? Sizin bu yaptığınız çok yanlıştır. Parayı almak için insanları uyarmadan o kağıdı imzalatmak, sonrasında anlaşmamız yok demek düzgün iş yapmadığınızı gösterir. Kaldı ki sağlık sigortamdaki yetkililer uyarmasa bu durumun farkında değilim. Bana yanlış bilgi verdiğinizi onlar söylüyor. Ben de sonradan sizin ne kadar yanlış işlem yaptığınızı fark ediyorum. Bu çok saygısızca bir durum.

Yanlış Bilgi Ve İlgisizlik Nedeniyle Mağduriyet Yaşadık

30 Ağustos 2025 13:37

Gaziemir Cerrahi Tıp Merkezi'nde Fahiş Fiyat!

19 Aralık 2024 19:22

Tamamlayıcı Sigorta Yanıltmacası Ve Maddiyat Önceliği