100 Yaşındaki Hastama Hastanede Vicdansız Muamele

30 Ekim 2024 18:30

30 Ekim Çarşamba günü heyet raporu için 1925 doğumlu, 100 yaşındaki anneannemi İzmir Gaziemir Nevvar Salih Hastanesi'ne götürdüm. Kendisi 7 yıldır yatalak hasta, maalesef kalçasında ve kaba etlerinde açık yaralar var, bezli ve tuvaletini altına yapıyor. Bu sebeple 6 bölümde muayeneyi sağ olsun doktorlar, yaralarından dolayı acı çektiğini görüp bekletmeden yaptı. Ancak son olarak, bu hastanede çalışan psikiyatri bölümündeki M***** D****** adlı doktor, saat 10:00'da görmesi gereken hastamızı yarım saat beklememize rağmen içeri almadı. Önce eşim, sonra ben kibarca hastamızın ağrıdan durmadığını, acı çektiğini, altına tuvaletini yaptığını, kendisinin 100 yaşında olduğunu ve 30 dakikadır kapının önünde beklediğimizi söyledik. Dışarıdaki bütün hastaların 'Teyze beklemesin, biz ondan sonra gireriz' demesine ve tesadüfen Atıf Bey Mahallesi muhtarı F**** Hanım'ın da durumu görüp, bizim talebimiz olmamasına rağmen başhekimliğe uğrayıp mağduriyetimizi görüp dayanamayıp şikayette bulunmasına rağmen, ısrarla ve sebebini anlayamadığım bir şekilde içeri almadı. Başhekimliğe durumu anlatmamız üzerine, saat 10:00'da yazılan hastamızı 11:30'da, şikayetten de yarım saat sonra, güvenlik ile zar zor muayene ettirdik. Yazık değil mi? Hastam 100 yaşında, tekerlekli sandalyede saatlerce neden süründürüldük? Kendisine durumumuzu anlatmamıza rağmen, bilinçli ve kasten bu vicdansızlık neden yapıldı? Niye böyle muamele gördük? Neden mağdur edildik? Kamera kayıtlarından bunu inceleyebilirsiniz. Eve gittik, hastamın kaba eti kanıyordu. Şimdi ben şiddete başvurmadan hakkımı adil bir şekilde aramak istiyorum. Hastanedeki iki hastadan biri bu doktorla kavga halinde, size yemin ederim. Bu böyle, bununla ilgili ne yapabilirim? Hastanedeki yetkililer yapabileceğim tek şeyin şikayet etmek olduğunu söylediler. Sizlerden yardım bekliyorum.

30 Ekim 2024 19:11

30 Ekim çarşamba günü heyet raporu için 1925 doğumlu 100 yaşındaki ananemi İzmir Gaziemir nevvar Salih hastahanesine götürdüm kendisi 7 yıldır yatalak hasta maalesef kalçasında kaba etlerinde açık yaralar var, bezli tuvaletini altına yapıyor bu sebeple 6 bölümde muayeneyi sağ olsun doktorlar yaralarından dolayı acı çektiğini görüp bekletmeden yaptı ancak son olarak bu hastanede çalışan psikiyatri bölümündeki m*** d*** adlı doktor saat 10:00 da görmesi gereken hastamızı yarım saat beklememize rağmen içeri almadı önce eşim sonra ben kibarca hastamızın ağrıdan durmadığını acı çektiğini altına tuvaletini yaptığını kendisinin 100 yaşında olduğunu 30 dakika dır kapının önünde beklediğimizi söyledim ve dışarıdaki bütün hastaların teyze beklemesin biz ondan sonra gireriz demesine ve tesadüfen atıf bey Mahallesi muhtarı F*** Hanım'ın da durumu görüp bizim talebimiz olmamasına rağmen başhekimliğe uğradığımız mağduriyeti görüp dayanamayıp şikayette bulunmasına rağmen ısrarla ve sebebini anlayamadığım bir şekilde içeri almadı başhekimliğe durumu anlatmamız üzerine saat 10:00 yazılan hastamızı 11:30 da şikayetten de yarım saat sonra güvenlik ile zar zor muayene ettirdik. Yazık değil mi hastam 100 yaşında tekerlekli sandalyede saatlerce neden süründürüldük kendisine durumu muzu anlatmamıza rağmen bilinçli ve kasten bu vicdansızlık neden yapıldı niye böyle muamele gördük neden mağdur edildik kamera kayıtlarından bunu inceleyebilirsiniz. Eve gittik hastamın kaba Eti kanıyordu şimdi ben şiddete başvurmadan hakkımı adil bir şekilde aramak istiyorum hastahanedeki iki hastadan biri bu doktorla kavga halinde size yemin ederim bu böyle, bununla ilgili ne yapabilirim hastahanedeki yetkililer yapabileceğim tek şeyin şikayet etmek olduğunu söylediler sizlerden yardım bekliyorum

30 Ekim 2024 19:10

30 Ekim çarşamba günü heyet raporu için 1925 doğumlu 100 yaşındaki ananemi İzmir Gaziemir nevvar Salih hastahanesine götürdüm kendisi 7 yıldır yatalak hasta maalesef kalçasında kaba etlerinde açık yaralar var, bezli tuvaletini altına yapıyor bu sebeple 6 bölümde muayeneyi sağ olsun doktorlar yaralarından dolayı acı çektiğini görüp bekletmeden yaptı ancak son olarak bu hastanede çalışan psikiyatri bölümündeki m*** d*** adlı doktor saat 10:00 da görmesi gereken hastamızı yarım saat beklememize rağmen içeri almadı önce eşim sonra ben kibarca hastamızın ağrıdan durmadığını acı çektiğini altına tuvaletini yaptığını kendisinin 100 yaşında olduğunu 30 dakika dır kapının önünde beklediğimizi söyledim ve dışarıdaki bütün hastaların teyze beklemesin biz ondan sonra gireriz demesine ve tesadüfen a*** bey Mahallesi muhtarı F*** Hanım'ın da durumu görüp bizim talebimiz olmamasına rağmen başhekimliğe uğradığımız mağduriyeti görüp dayanamayıp şikayette bulunmasına rağmen ısrarla ve sebebini anlayamadığım bir şekilde içeri almadı başhekimliğe durumu anlatmamız üzerine saat 10:00 yazılan hastamızı 11:30 da şikayetten de yarım saat sonra güvenlik ile zar zor muayene ettirdik. Yazık değil mi hastam 100 yaşında tekerlekli sandalyede saatlerce neden süründürüldük kendisine durumu muzu anlatmamıza rağmen bilinçli ve kasten bu vicdansızlık neden yapıldı niye böyle muamele gördük neden mağdur edildik kamera kayıtlarından bunu inceleyebilirsiniz. Eve gittik hastamın kaba Eti kanıyordu şimdi ben şiddete başvurmadan hakkımı adil bir şekilde aramak istiyorum hastahanedeki iki hastadan biri bu doktorla kavga halinde size yemin ederim bu böyle, bununla ilgili ne yapabilirim hastahanedeki yetkililer yapabileceğim tek şeyin şikayet etmek olduğunu söylediler sizlerden yardım bekliyorum

71 Yaşındaki Annemi 7,5 Saat Bekletip Saygısızca Davrandılar

27 Mayıs 2025 22:14
Sertaç sonuçtan hiç memnun değil

Yoğun Bakım Hastasının Erken Taburcu Edilmesi Ve Doktorun Tutumu Hakkında Şikayet

17 Temmuz 2025 21:58

Trafik Hastanesi Acil Servis