Gazi Üniversitesi Hastanesi Kök Hücre Birimi, Enfeksiyon Riski Hastaları Mesai Saatinde Taşıyor

21 Temmuz 2023 19:338.123

Gazi Üniversitesi Hastanesi erişkin kök hücre yatan servisi özel olan havalandırma sistemlerini servise hasta kabul etmeden önce temizlettirmeyip hastalar yatarken başka bir binaya taşıdılar hiç çıkartmıyorlar normalde ama o kadar insan hastane içindeyken götürdüler. Mikrop kaparsa şikayet edeceğim böyle bir şey yapmaya hakları yok kök hücre yatan hastaları 1 ay kalıyor.

Hastanede bu da yetmezmiş gibi internet kullandırtmıyorlar. Camı olmayan odalara tıka basa doldurdular. Oda çok küçük ben hastamın olduğu odada bile yatmıyorum. Normalde onkolojik olduğu için ama şimdi kötü durumdayız. Hijyen sıfır yemeklerde kötü giden malzemeye yazık çöp oluyor. Sağlam insan hasta olur. Elimden geldiğince her yere şikayette bulunacağım.

30 Temmuz 2023 00:54

Gazi Hastanesi kök hücreden hematoloji taşıdılar neymiş havalandırma çalışmıyormuş tamir ettir öyle hasta al enfeksiyon riski yüksek hastalar sonuçta oda yetmezmiş gibi damar yolu zor açılan hasta için sabitleyici enfeksiyon kapmasını engelleyen banttan getirmedi ler neymiş önceki servise geri taşımışlar personel inip alabilir ama yatıyor beyefendiler va gazi Hastanesi hiçbir ey yapmıyor

Gazi Üniversitesi Hastanesi Dermatoloji Servisinin Hali

23 Kasım 2023 12:0911.852

Gazi Üniversitesi Hastanesi Dermatoloji Servisi'nde 8 gün yattım. Çok şükür, yeni bir hastalık ya da mikrop kapmadan tab...

2 Yorum

Ege Üniversitesi Hastanesi Birkaç Gün Tedavisi Süren Hastayı Acilde Sedyede Tedavi Etmek

30 Ağustos 2023 16:362.731

Ege acile annem için başvurduk. Annem kanser hastası ve kemoterapi sonrası nötropeni görüldü, yani ateş, enfeksiyon ve k...

Gazi Üniversitesi Hastanesi Yangın Merdivenleri Sigara İzmaritleriyle Dolu, 5. Kat

Gazi ÜniversitesiHastanesi Yangın Merdivenleri Sigara İzmaritleriyle Dolu, 5. Kat

Gül
Gazi Üniversitesi Hastanesi Gereken Uyarı Yapılsın