Gardan Bungalov (Çatalca)'da Üzücü Konaklama Deneyimi

04 Mart 2024 09:51

Çatalca Gardan Bungalov'da bir hafta sonu geçirmek üzere iki çift geldik. Mekan güzel, otantik vs fakat oda kapıları kilitlenmiyor. Sorduğumuzda zaten biz buradayız cevabını aldık. Hadi dedik neyse hani güvenlidir. Oturma alanındaki sobalar yakılmadı. Eşim ve arkadaşımız uğraştı yakmaya çalıştı en sonunda 10.söylememizde birisi akşam geldi ve sobayı yaktı ki o zaman da artık kalkıp odalara gittiğimiz zamandı. Sabah kahvaltısı içindeydi konaklamamızın. Sabah kahvaltısı diye adlandırılan şey oldukça basitti. Doymadık. Ekmek 4 kişiye neredeyse 1 somun ekmeği kadar geldi. 2.sini istediğimizde almaya gittiler gelecek dendi ve kahvaltı bitene kadar defalarca söylememize rağmen gelmedi. Çay ikinci defa yine gelmedi.

Oturulan yer buz gibiydi. Yine soba yakılmadı. Yakan kişiye ulaşılamamış. Böyle saçmalık mı olur? Dona dona iki gram bir şey yedik ve bizimle birlikte diğer misafirler de aynı şeyi yaşadı. 8 aylık hamileyim. Sırtım belim dondu ve aç kaldım. Az sonra alamadığımız hizmetlerle dolu konaklamamızın ödemesini yapıp çıkış yapacağız. Umarım hasta olmayız.

Not:çalışanlar sizinle ilgilenmek istemiyor. Hepsinin suratı asık. Bir şey istediğimize pişman olduk.

Atlas sonuçtan hiç memnun değil

Buz Gibi Bungalovda Donduk, Tatilimiz Mahvoldu

12 Şubat 2025 19:23

21 Ocak 2024 13:43

Kabus Gibi Tatil: Elektrik Kaçağı Ve İlgisizlik

31 Ocak 2025 13:02

21 Kasım 2023 14:47
Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

Sapanca Kırsal Silence Bungalov Hayal Kırıklığı Ve Hijyen Sorunları

14 Nisan 2024 21:57