Gaming Curacao Lisans Verdiği Tüm Siteler Neredeyse Ödeme Yapmıyor

03 Temmuz 2023 16:00

Bu gaming curacao lisans şirketi hiçbir şekilde yardımcı olmuyor. Bunun lisans verdiği tüm sitelerin hepsi ödeme yapmıyor nedense. Nasıl olsa lisans parasını alıyor. Kimsenin umurumda değil. Parayı ödeyip ödememesi bu hafta gaming curacao lisanslı 4 tane sitede toplam 74 bin bakiyem kaldı. Siz bu şekilde mi lisans veriyorsunuz?

Sizden bir cevap bekliyorum. Yatırdığımız toplamda 20 bin tl ana bakiyemizi bile vermediler. Gerçekten lisansından tut sitesine kadar hepsi anlaşmalı bence. Parayı ödemiyorsunuz, ana paramızı verin bari. Bir daha oynamayız bu lisansa ait sitelerde. Hepsi aynı. Hiçbir konuda iletişim kurmuyorlar yardımcı olmuyor
yinebet, rilabet, bahiscent, efesbet bu sitelerde param kaldı benim. En kötü ana paramın iadesini istiyorum. Gaming curacao bu sitelere lisansı para karşılığı veren sizsiniz. Buna çözümünüz de vardır mutlaka. Bana acil geri dönüş yapmanızı bekliyorum. Tam 1 hafta oldu paramı alamadım. Hala size o kadar iletişime geçmek istedim. O da olmadı bana geri dönüş yapın.

Tarik
Tarik

Aynı şekilde bende mağdurum 1 asgari ücretlik param içeride. Ecaming corosao ya takıldım. Westen unionda kazandığım para askıda bir türlü gelmiyor.

Orçun
Orçun

Merhaba, şikayetine yardımcı olan biri oldu mu bende aynı sskildd sorun yaşıyorum

Twitter da Sude_61N buraya yaz gerekli yerlerde paylaşım yapabiliyor kullanıcısı fazla olan yerlerde bende cevap alamadım ama en azından siteleri açığa çıkartıp parayı kurtarmaya bakıyoruz

03 Temmuz 2023 02:17

06 Eylül 2023 14:18