GameSatış Üzerinden Aldığım Game Pass Hizmeti

25 Eylül 2023 21:54

ilgili ilandaki 6 aylık game pass üyeliğini satın aldım. Satın alma işleminden sonra satıcı hesap bilgilerini benimle paylaştı. Paylaştığı bilgilerle hesaba girip game pass üzerinden oyun indirmeyi denediğimde oyun indiremediğimi fark ettim. Satıcı sadece kendi kütüphanesinde kendisinin indirdiği oyunlardan indirme yapıp oynayabileceğim bilgisini verdi. Bu büyük bir sorun değil, çünkü kendisi bir çok oyunu kütüphanesine indirmiş.

Sorun buradan sonra başlıyor. Satıcı hesabı kullanabilmem için konsolun sadece kablosuz internete bağlanabileceğini, kablo ile bağlanırsam hesabı kullanamayacağımı söyledi. Modem ile konsolun arasındaki mesafede kablosuz bağlantı kullanmam imkansız. Bu durumu ilanda belirtmemişti.

Bunun dışında hesabı kullanacağım 6 ay boyunca konsola hiçbir güncelleme yapmamam gerektiğini yine satın alma işleminden sonra bildirdi. İlanda bu bilgiler mevcut değil.

Yine hesabı kullanabilmem için bana yolladığı videodaki gibi konsolun saat ayarları ile sürekli oynamam gerekiyormuş. (https://www.youtube.com/watch?v=k-z*****xy)

bu bilgilerin hiç biri ilanda mevcut değil. İlana bakınca ürünü alıp sorunsuz kullanabileceğimi düşünmüştüm.

Bu durumda ürünü hiç kullanmadan iade etmek istedim ama satıcı kabul etmedi. gamesatis.com'un müşteri temsilcisi ile iletişime geçince de bana çözüm olarak satıcıdan daha kapsamlı bir üyelik satın almamı tavsiye ettiler! 100 liralık üründe satın aldıktan sonra nelerle karşılaştım, bu yetmezmiş gibi daha fazla para harcayıp yeni sürprizlerle karşılaşmamı tavsiye ettiler.
Bu site üzerinden yaptığım ilk ve son alışveriş olacak.

27 Eylül 2023 18:30 (Şikayetten 1 gün sonra)

04 Şubat 2024 20:21
Burak sonuçtan hiç memnun değil

22 Mart 2025 14:48
GameSatış'ta Müşteri Memnuniyetsizliği Ve İade Sorunları

Hesap Marketim Ve GameSatış Mağduriyeti!

Çağrı
17 Temmuz 2024 01:39
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

30 Kasım 2024 04:12
Game Pass Hesap Hatası Ve İade Sorunu