Nurten sonucu yetersiz buldu Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Acil Yardım, Fxrevenues Firmasında 60.000 Dolar Param Yok Oluyor.

11 Mayıs 2024 13:26

Merhaba ben Nurten, Fxrevenues firmasına bir yıl önce 100 dolar ile başladım. Hesap numaram:40233688164. Zaman zaman benden para istediler. Elime para geçtikçe yatırmaya çalıştım. En son 2 arsamı satarak 700.000 TL yatırdım. Hesabımda 60.000 dolara yakın Param vardı. Geçen yıl Eylül ayında hesabımın 100.000 dolar olması gerekiyor dendi ve para yatırmam gerektiği söylendi. Ben emekliyim param yok dediğimde size 20. 000 dolar kredi verelim diye biraz zorladılar. Bir aylığına kredi verdiler ve ben bu krediyi ödeyemedim, yatırım danışmanıma hesabımda para var oradan alın dedim bu mümkün değil dendi. Bu sürede hesabımdan hiç Para çekmedim. Adıma Tesla hisseleri alındığı için başım belaya girdiğini söylediler. İntiharın eşiğine geldim. Bende şikayet ettim, şikayeti geri çekin anlaşalım denildi. Ben de inandım düzelir umuduyla şikayetimi çektim ama değişen bir şey olmadı. Hesabım kilitlendi tekrar açtırmak için 2000 dolara yakın para yatırdım, bunun için bankadan 2 kez kredi çektim. Açıldı biraz işlemler yapıldı yanlış yönlendirdiler ve tekrar hesabım kilitlendi. Hesabım kilitlendiği halde param eksiye düşmeye devam etti. Açılması için tekrar 20.000 dolar istediler, veremem dedim, paran sıfırlanır dediler. 60.000 dolar param kilitli olmasına rağmen eksiye iyice düştü. Şu an paramı kurtarmak için ne yapmam gerekiyor bilmiyorum, Fxrevenues hesabımda param 8.000 dolar kaldı, sıfırlanıyor. Bundan bir ay önce Fxrevenues Türk servisine mesaj attım, param sıfırlanıyor lütfen bana yardım edin dedim halimi anlatmaya çalıştım, değişen bir şey yok. Bankadan çektiğim kredileri de ödeyemiyorum. Emekliyim. Borçlarımı da ödeyemiyorum, intiharın eşiğindeyim. Lütfen 54.000 dolar paramı kurtarmak için acil yardım istiyorum. Bende diğerleri gibi bu firma tarafından mağdur edildim,

profile profile profile
24 Mayıs 2024 15:08

Param fxrevenues hesapta eksi 5000 dolara yaklaştı. 60.000 dolara yakın param yok oluyor, dahada zarara giriyorum. Galiba hepimize aynı şekilde zarara uğratmışlar. Benimde telegramdaki tüm yazışmalar var, hesap ile ilgili görüntülerini aldım, kilitlendiği halde işlemler yapılmasada nasıl günden güne eksiye düştüğümün ekran görüntüleri var. Mail attım, cevap beklemede kalın başka bir gelişme yok.

29 Mayıs 2024 13:27

Arkadaşlar merhaba, Fxrevenues yatırım firmasından şikayetçi olacağım, diğer benim gibi 60.000 dolara yakın parayı kaybeden arkadaşlar, ben şikayetçi olacağım nereye nasıl şikayet edelim, hep birlikte hareket edelim, param gitti eksi 10bin dolara yakın gitti. 40bin dolara yakın ana param da gitti. Eğer bu parayı Hesabıma göndermezlerse, tüm yolları deneyeceğim. Tüm belge ve yazışmalar elimde daha da kötüye ekside çok açıldığından altından kalkamam diye işlemleri kapatmak zorunda kaldım.

29 Mayıs 2024 13:35

Fxrevenues Firmaya kaç kez mail attım durumumu anlatmaya çalıştım. Hiç yardımcı olmadılar, sadece beklemede kalın cevabını verdiler. İyice hesabım eksilere gitti. Ben mücadele için her yolu deneyeceğim. TV kanallarına da göndereceğim.

13 Haziran 2024 08:29

Merhaba, 54.000 dolar param yok oldu gitti, sistemede dün itibariyle ulaşamadım, hesabımı göremedim kısıtlama uyguluyorlar. Eksi 15.000 dolara yakındı en son. Paramı erittiler yok oldu gitti, ayrıca 15.000 dolarda zarara girdirdiler. Fxrevenues firması hiçbir şekilde geri dönüş yapmadı, hiçbir gelişme yok paramla ilgili.

25 Temmuz 2024 08:41

Hiçbir gelişme yok, 60.000 dolara yakın param gitti.

29 Eylül 2024 01:06

Fxrevenues şirketinde 60.000 dolara yakın param yok oldu gitti, ve türlü oyunlarla paramızı sıfırladılar, tekrar tekrar aynı şeyleri diyorlar, hesabımın kurtarılması için tekrar yüklü miktarda para istiyorlar. Benim parama el koydunuz, para çekemedim, 4000 dolar dışında. Bununla ilgili hiçbir şekilde gelişme yok. Hesaplarınızı 20.000 dolar yatırın kurtaralım diyorlar.

29 Eylül 2024 01:06

Hiçbir gelişme yok.

30 Kasım 2024 18:36

Aylardır bir gelişme yok. Paramızı zimmetlerine geçirdiler, başkalarına da aynı şekilde aynı oyunlar oynamaya devam ediyorlar. Bununla ilgili yasal düzenlemeler acil yapılmalı. 60 bin dolara yakın kaybım var. Neredeyse bir yıldır mağduruz. Tüm yasal yollara başvurdum, cevap yok.

06 Ocak 2025 23:29

Hemen hemen her ilde buna benzer firmalar da suçlular ile ilgili yakalanmalar varmış, gazete ve haberlerde veriyor, siber suçlar yakalıyormuş ama fxrevenues den hiçbir haber yok. İnşallah bir an önce yakalanırlar.

18 Ocak 2025 01:04

Fxrevenues firması bizim gibi yeni kurbanlar bulup maddi olarak can yakmaya, insanlara yalan vaatler vermeye, paralarına el koymaya devam ediyorlar. Bu firmaya artık birileri dur desin, ülkemizde elini kolunu sallayarak rahat rahat dolaşmasın, gerekli cezayı alsınlar. Bu artık bizi aşıyor. Sesimizi artık duyun. Neredeyse 10 ay oldu hiçbir gelişme yok. 60.000 dolara yakın param yok oldu, herkese bize oynadıkları oyunları oynuyorlar.

12 Şubat 2025 00:48

Hiçbir gelişme yok. İnsanların paralarına el koymaya devam ediyorlar. En sonda geçen Ağustos ayında A*** bey diye birisi uzun zaman beni aradı, artık arayan soran yok, çözüm yok. Akşam eve gidince çocuklarının yüzüne nasıl rahat bakıyorlar, mağdur insanların paraları, onların kursağında. Dilerim en kısa zamanda yakalanırlar, gerekli cezayı alırlar.

21 Şubat 2025 15:34

Hiçbir gelişme yok. Fxrevenues dan sözde yatırım danışmanlarım M*** N*** v ve C*** M*** 60.000 dolara yakın paramı batırdılar, tekrar hesabımın düzelmesi için sözde yardım edeceklerdi, hepsi yalan dolan, paramı bile bile türlü oyunlarla sıfırladılar. Bu Azeri kökenli arkadaşlar inançlı olduklarını söylüyorlardı, hepsi uydurma, nasıl akşam eve gidince çocuklarının yüzüne bakıyorlar, başkalarının da le ve re ile paralarına el koyup çocuklarının kur sağına helal olmayan bu paralar ile yiyecek alıyorlar. Ben bizleri perişan eden yalan dolan ile bütün paralarımıza el koyan fxrevenues ve çalışanlarına hakkımı helal etmiyorum, benim param onlara ha RAM olsun.

Yorumlar (5)

Shelby
Shelby

Nurten Hanım asla daha fazla yatırmayın. Ben aynı şekilde içerideki paramı kurtaracağım diye yatıra yatıra 170 bin dolarımdan oldum. Yatırsanız da bir şey değişmeyecektir. Sadece daha fazla paranızdan olacaksınız. Zararın neresinden dönseniz kardır.

Merhabalar paranızı alabildiniz mi bende aynı şekilde... Gibi iki defa para yatırdım 10 bin dolar verdiler sistemden kendi düşecek deldiler ama hesaba yatırman gerekiyor diye sürekli sıkıştırıyorlar ne yapacağımı bilemiyorum kredi çektim arkadaşlarımdan para aldım bende çok zor durumdayım. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Ahmet
Ahmet
Şikayeti Çözüldü

Merhaba Nurten Hanım sizin yerinizde olsam bir kuruş bile yatırmayın çok geçmiş olsun bu arada benim 15000 bin dolarım gitti alamıyorum telefon Lara bakmıyorlar ben umudumu kestim Allah yardımcınız olsun

Selma
Selma

SPK mevzuatı dışında yüksek kazanç vaadiyle hareket eden Fxreveunes yatırımcıların paralarına haksız bir şekilde el koymaktadır. Bir yıldan bu yana 102.000 dolarımızı iade etmemiştir. Mücadelemize devam edeceğiz.

Nurten

Çok teşekkür ederim bakalım ne olacak.

Adile sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

08 Şubat 2024 14:09
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

10 Temmuz 2024 12:25

24 Mayıs 2024 06:57