Hayat sonuçtan memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

FxPlus Yatırım Kaybı Ve Destek Sorunu

FxPlus Yatırım Kaybı Ve Destek Sorunu
19 Şubat 2024 14:12

Fxplus yatırım şirketinde hesap açtım ve uzman desteği ile ilk kazancımı elde ettim. Daha sonra Brent petrol üzerinden işlem açtım fakat başarılı olamadım. Ertesi gün, açtığım işlem gerçekleşmişti ve ardından bir güncelleme geldi. Güncelleme 12 saat sürdü ve işlem 250 dolar zararda idi. İşlemin iptal edileceğini söylediler ancak iptal edilmedi. Hedge işlemi yaptırdılar ve 'Buy 2' işlemini 45 dolar zararla kapatmamı, işlemin düzeleceğini söylediler. Fakat işlem düzelmedi ve zarar ettim. Bu sabah tüm işlemlerimin kapandığını gördüm ve sebebini sorduğumda, hesabımın çok düşük olduğu için işlemlerin otomatik olarak kapandığı söylendi. 'Bu işte kaybetmek de var' dediler, ancak ben hiç kazanmadım ve hiç para çekimi yapmadım. İşlemi desteklemek için bin TL yatırdım ama onu da kaybettim. Hesap hakkımı nasıl alabileceğimi öğrenmek istiyorum. Bu durumda benim suçum nedir? Lütfen bilgi verin. Hesapta güncelleme yapılırken işlemin 259 dolara yükselmesi normal mi, bu konuda da bilgi almak istiyorum.

19 Şubat 2024 13:58

İşlemler nasıl kapanır hakkımı helal etmiyorum benim vebalimi ödeyemezsiniz o güncellemeyi kabul etmiyorum bunu yatirim uzmanimi neyse ona da söyledim demir akin ismi helal etmiyorum kazanmadım filan bana kazanınca kabul ediyorsunuz kaybedince neden kabul etmiyorsunuz deniliyor öyle bir şey yok kazanmadım ki paramı almadım yalan konuşuyorsunuz

20 Mart 2024 16:17

Şikayetime göre bana geri dönüş sağlandı size destek olmak yardımcı olmak kazanmanız için gerekeni yapmak istiyorum dedi d*** bey sorun giderilecek diye düşündüm için tekrar işlemlere devam edeceğim

Sinem sonuçtan hiç memnun değil

Fxplus Yatırımında İşlemlerim İptal Edilmedi Zarar Ettim ve Müşteri Hizmetleri Yardımcı Olmadı

Sinem
11 Ağustos 16:04
İlker sonuçtan hiç memnun değil

Yatırım Danışmanının Yönlendirmesiyle Kaybedilen Para Ve Sigorta Talebi

14 Kasım 2024 17:47
Yatırım Danışmanının Yönlendirmesiyle Kaybedilen Para Ve Sigorta Talebi
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
04 Ekim 2023 11:49

Khan
02 Temmuz 2024 16:32
4inFX Yatırım Platformunda Mağduriyet: Cevap Alamıyorum!
4inFX Yatırım Platformunda Mağduriyet: Cevap Alamıyorum!

JoyFx Tehlikesi

Gökhan