Mübeccel sonuçtan hiç memnun değil

Fuzul Ev'den Pişmanım!

17 Ağustos 2023 13:27

1+1 ev almıştım Fuzul Ev'den çıkan kura ile şimdi ev küçük geldiği için satıp 2+1'e geçmek istiyorum. İpoteği de oraya geçirmek istiyorum, fakat borcumu kapatmanız gerekiyor diyorlar. Bankalar ve diğer resmi kurumlar bunu yaparken Fuzul Ev yapmıyor! Yani bir ev ya da araba aldınız, borcunuz bitene kadar başka bir eve geçemiyorsunuz. Şu an alacağımız evin fiyatı daha yüksek olsa da yine de oraya geçirmiyorlar!

17 Ağustos 2023 16:50 (Şikayetten 3 saat sonra)
23 Ağustos 2023 17:35

Dönüş sağlandı ama söyledikleri tek şey bizim yapabilecek şeyimiz yok. Bende aradıklarında çözeceklerini sanıyordum. Yapabilecek bir şeyimiz yok demek için mi aradınız? Bu mu çözümünüz? İnanmayın bugüne kadar fuzul evi çok övdüm ama pişmanım şu an resmen taksitim bitene kadar oturmak zorundayım ev almak isteyenlere sunuda belirteyim bize kurada en basta çıktı ama ilk basta katılırken kimseye katilim payı taksiti bitmeden ev çıksa bile vermeyiz diye söylemiyorlar bu şekilde 6 ay bekletilip mağdur edildik zaten istediğim evi 6 ay geçtikten sonra alamadım ev fiyatları artmıştı. Her yaptıkları insani mağdur ediyor inanmayın fuzul eve katılmayın katildirtmayin

Fuzul Ev Çekiliş Numaralarının Sürekli Değişmesi Ve Bilgi Eksikliği

24 Ocak 12:08

Çekiliş Katılımı Ve Sıra Numarası Hakkında Bilgi Yok

23 Ocak 15:49

Fuzulev Konut Finansmanında Çekiliş Grubu Kişi Sayısının Sabit Kalması Ve Yeni Üyelerin Eklenmesi

Abdullah
24 Ocak 14:39
fuzulev-konut-finansmaninda-cekilis-grubu-kisi-sayisinin-sabit-kalmasi-ve-yeni-uyelerin-eklenmesi-3.jpg
fuzulev-konut-finansmaninda-cekilis-grubu-kisi-sayisinin-sabit-kalmasi-ve-yeni-uyelerin-eklenmesi-2.jpg

Ödeme Tarihinin Rızasız Ertelenmesi

16 Ocak 15:59