Furkan Giyim (Bayburt) Sipariş Verdiğim Ve Ücretini Vermiş Olduğum Ürün Elime Ulaşmadı

Furkan Giyim almış olduğum ürün elime geçmedi. Satıcı ilgisiz davranıyor ve suçu kargoya atıyor. Ürünün kimde olduğu belli değil. Bu konuda yardımınızı rica ediyorum. İlgilenen personel yok, sürekli sorumluluğu birbirlerine atıyorlar. Benim suçum olmadığı halde işin içinden çıkmaya çalışıyorlar.

27 Haziran 2023 20:15 (Şikayetten 1 saat sonra)

Sipariş hakkında detaylı bilgiye ihtiyacımız vardır Sipariş numarası vb.

Ürün müşteriye zamanında sevk edilmiş 21 Haziran tarihinde kargo teslimat noktasına ulaşmıştır. Müşteri beyanları gerçekle bağdaşmamaktadır, Ürün tarafımıza ulaşmadan iade işlemi gerçekleşmemektedir, Ayrıca iade işlemlerini Şikayetvar firması değil biz yapmaktayız müracaatını firmamıza yapması gerekmektedir, Tamamı gerçek dışı beyan olan bu iletiye cevap vermeyeceğimizi şimdiden belirtmek isteriz.

14 Şubat 2025 19:39

Ürün Size gelip kargo teslim edilmemiş yazıyor acaba ücret iadenizi aldınız mı yoksa öylesine bir bildirim mi açtınız

Hümeyra
Benzer Şikayeti Var
29 Temmuz 2023 18:15

Merhabalar, aynı şeyi ben de yaşadım. Bayburt'ta Furkan Giyim isimli dükkanı bulunan ve " @furkan_giyim_moda " hesabıyla Instagram'da da satış yapan bir esnaftan 6 adet bayan kıyafeti sipariş ettim. Ürünler toplam 4280 TL tuttu ve bu miktarı kredi kartıyla tek çekim olarak ödedim. Bir hafta sonra kargoyu annem teslim aldı ve içinde 2 adet ürün (1400 TL) olduğunu söyledi. Bunu kendilerine bildirdiğimde, ürünlerin hepsinin gönderildiğini, sıkıntının kargodan kaynaklı olabileceğini söylediler. Dükkanda çekilmiş, üzerindeki yazılar okunmayan bir kargo paketi fotoğrafı ile bunu kanıtlamaya çalıştılar. Halbuki kargo paketi bize ulaştığında herhangi bir zarar görmemişti. Sonrasında Instagram sayfasını incelediğimde hiçbir paylaşımın altında yorum olmadığını fark ettim. Demek ki benim gibi mağdur edilmiş birçok kişi var diye düşündüm. Yaşadığım olayı Instagram sayfasına yorum olarak yazınca, çok kısa bir süre içerisinde sildi.

Alles İthalat Yanlış Gönderilen Ürün

14 Haziran 2024 16:27334

Başkasının kargosunu göndermişler. Telefon ile ulaşıp durumu anlattığım halde, bana kargo firmasının hatası olduğunu, ke...