Cem
07 Mart 00:04

2 Mart Cumartesi günü akşam saat 8.00'de Fulya Kedi Köpek Mağazası'na giderek kız kardeşim ve ben bir tane kedi satın aldık. Blue Point Scottish cinsi bu kedinin bize 2 aylık olduğunu, anne sütünden yeni kesildiğini ve 2 ay boyunca anne sütü emdikten sonra iç ve dış parazit işlemlerinin yapılarak bize teslim edildiğini söylediler.

Dün, 5 Mart Salı günü akşam 11.00'de yavrumuzun halsizliği ve yemek yememesi nedeniyle veteriner kliniğine gittik. Veteriner normal bir muayene yaptı ve herhangi bir sorun olmadığını söyledi. Ertesi gün, yani bugün 6 Mart Çarşamba günü öğlen saat 3 sularında tekrar aynı veterineri aradım. Yavrumuzun ishal olduğunu, kanlı ishal çıktığını ve kustuğunu dile getirdim. İştahsız olduğunu belirttikten sonra, veteriner iç parazit kaynaklı hastalandığını söyledi ve yoğun bakıma alındı. Bugün itibarıyla 5 gün yoğun bakımda kalacak.

Ben gereken adımları atacağım ve adli makamlara bu firmanın kapatılması için başvuruda bulunacağım.

Gülcan

Merhabalar Cem Bey, siz Allah'tan bari kediyi almışsın, benden hem 10.000 TL kapora adı altında para aldılar ve üstüne ne paramı verdiler ne kediyi ne de telefonlara çıkıyorlar, geleceğimi anladıkları zamanda dükkanın kapısını açmıyorlar, ben yarın suç duyurusuna karakola gideceğim, lütfen sizlerde gidin, hem paramıza yazık hem de ticari olarak görülen bu hayvanlara

Gülseren
06 Mayıs 11:12