Fulya Kedi Köpek Mağazası Fulya Petshop Kedi Satma Amacıyla İnsanların Paralarına El Koyuyor

Gülcan
12 Mart 17:31

Üç hafta önce internet sitesi üzerinden H**** adındaki kişiyle iletişime geçerek British NY11 cinsi bir kedi için görüştüm. Kediyi alabilmem ve ödeme yapabilmem için Fulya'daki mağazalarına gitmem gerektiği bilgisi verildi. Mağazalarına giderek kedi için 10.000 TL kapora ödemem istendi ve ücreti belirtilen IBAN numarasına gönderdim. Kedinin hâlâ sütte olduğunu ve sütten kesildiğinde haber vereceklerini belirttiler. Mağaza oldukları için güvenerek maalesef parayı IBAN numarasına yolladım. Parayı yolladıktan sonra kedi konusunda benimle iletişime geçmediler ve telefonlarıma cevap vermediler. En sonunda kendim dükkanlarına gittim ve bana alakasız, daha ucuz fiyatlı kediler gösterdiler. Doğal olarak ödediğim para ve istediğim kedi karşılığında olmadığı için bunları kabul etmedim. Bir hafta geçtikten sonra alakasız başka bir kedi videosu tarafıma gönderildi ve kedi hastaydı. Karşılığında paramı geri istedim, ancak parayı ödeyemeyeceklerini belirttiler. Hem insanları mağdur ediyorlar hem de paramızı alıp bu hayvanları hasta ederek üstlerinden gelir elde etmeye çalışıyorlar. Yarın ilk işim karakola gidip suç duyurusunda bulunmak olacak. Bu sorunları yaşayan sitedeki arkadaşlar, lütfen siz de bir an önce suç duyurusunda bulunun ve yasal işlemlerinizi başlatın.

Gülseren
06 Mayıs 11:12