Fujin Fishing 3 Avda Kırıldı

Fujin Fishing 3 Avda Kırıldı

İki ay önce bir ürün satın aldım ve üçüncü avımda kullanırken kırıldı. Daha önce Daiwa marka bir ürün kullanmıştım ve bir yıl boyunca hiçbir sorun yaşamadım. O ürün bir spin çubuğuydu, bu yüzden hafif bir spin çubuğu olan 5.30 atarlı bir model almayı tercih ettim ki hafif jig atışları yapabileyim. Ancak üçüncü avımda çubuk kırıldı. Satın aldığım yere durumu bildirdiğimde, 'Bir şey yapamayız' yanıtını aldım. Üç av kullanımından sonra ürünü çöpe mi atmalıyım?

30 Mart 2024 14:01

2 Destek
Yusuf
24 Mart 2024 21:31
Eki aç

İlk basta üst tarafın üçüncü yüzük tarafından kırıldı ip misina ile sarıp yapıştırma yaptım sonra yine üst taraftan kırıldı

Remixon Olta Kamışında Kalite Sorunu

15 Eylül 2025 17:53601

Ryuji Luna 2 model olta kamışımı Karasu Av Bayi’den satın aldım. Ürünü aldıktan sadece 1 hafta sonra, belirtilen atar ağ...

Remixon Olta Kamışında Kalite Sorunu

Meydan Av Malzemeleri Meydan Av Firması Servise Sağlam Giden Ürünü Kırık Geri Geliyor.

6 Ekim 2023 15:08956

Meydan Av Firması Servise Sağlam Giden Ürünü Kırık Geri Geliyor. Meydan av firmasından s-sub maske için almış olduğum ...

1 Destek