Frederic Patric Parfum Kalitesi Yerle Bir Olmuş

25 Mayıs 2023 22:04

Yaklaşık 3 yıl önce bu markayı keşfetmiştim. Bahçelievler Metroport mağazasında satıcıları çok tatlılardı. İnanın her hafta 2 şişe alıyordum. Kullandığımdan değil, sadece kokuları çok kalıcı ve insani boğmayan türde bir açık parfüm olduğu için hediye alırdım sevdiklerime önerirdim. Birçok müşteri yönlendirdim.

Ayrıca çalıştığım hastaneden görevlendirmem çıkınca başka bir ilçeye, uzun süre gidemedim. Elimde stokladıklarımla idare etmek zorunda kaldım. Yıllar sonra online alışverişi olduğunu öğrendiğimde sipariş verdim. 7 tane ürün aldım. Almasaydım keşke. Ne kadar değiştirmiş bu marka kendini. O zaman aldıklarım inanılmaz kalıcıydı. Şimdi aldıklarımın içinde sadece su varmış gibi, zerre 1 saat bile kalmıyor. Birkaç arkadaşıma önermiştim, bu siparişlerin içinde onlara da almıştım. Aldıklarında üründen çok mahcup oldum. Çok üzüldüm.

Yazık gerçekten. Ucuz kâr için kalitenizi bozduğunuz için gerçekten çok üzüldüm. Aldıklarım da ellerimde kaldı. Islak kuru elektrik süpürgesine sıkıyorum artık ya da WC'ye.Kalite çok önemli. Müşteri memnuniyetine azıcık önem verin. Ayrıca WhatsApp müşteri iletişim numaranızı da silmenizi tavsiye ederim. İlgisizler. Sıfır çözüm.

Naz sonuçtan hiç memnun değil

02 Ekim 2024 21:13
Derman sonuçtan hiç memnun değil

08 Ağustos 2024 21:16
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

19 Ağustos 2024 20:01
Yves Rocher Mağaza Çalışanının Kendi Sözünü Çürütmesi Ürünün Değişimi
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Tutaste Parfüm Kötü Üslup - Saçma İade Politikası

29 Temmuz 2024 21:01
Eren sonuçtan hiç memnun değil

Alberto Sego Parfüm Parfümlerin Koku Ve Kalıcılık Konusundaki Kalitesizliği

24 Temmuz 2024 14:25