Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

08 Şubat 2024 15:52

Ürünler ve kampanyalar hakkında öncelikle bilgi aldım, bana görseller gönderildi. Daha sonra sipariş için M***** Hanım'a yazdım ve 'Sipariş vermek istiyorum. Fiyatlar aynı mı?' diye sordum. İlk konuşmamızda bana 1 adet 2'li kapsül, 1 kutu kahve ve hediye olarak ek kapsül verileceği söylendi. Siparişimi verdim ve fiyat aynı olduğu için kargomu teslim aldım. Ödememi gerçekleştirdim fakat içinden ek kapsül çıkmadı. Hanımefendiye durumu ilettim, kontrol edeceğini söyledi. Daha sonra kampanyanın sona erdiğini ve bu durumun bana mesajla bildirildiğini ifade etti. İkinci kez fiyatı sorduğumda ise ek kapsül hediyesinin belirtilmediğini söyledi. İade etmek istediğimde ise 130 TL kargo ücreti kesileceğini belirttiler. Bu durumdan dolayı mağdur oldum ve gereken yerlere şikayet işlemi başlatacağımı belirtmek istiyorum. Konuşmalar sırasında ve sipariş verirken farklı işlemler yapıldığını fark ettim. Bilgi verilmediğini ve yazışmaların dikkatlice okunması gerektiğini öğrendim.

04 Nisan 2024 14:30 (Şikayetten 1 ay sonra)

Merhabalar AYŞE hanım markamız ürünlerinde olumsuzluk yaşamız bizi çok üzdü şiyayetinize destek olmak çözüm üretmek adına iletişime geçtik ancak tarafınızdan yanıt alamadık bizimle tekrardan iletişime geçebilirseniz size destek olmaktan mutluluk duyarız

Azra
Azra

Kadın size açıklama yapmış ama anlamamakta ısrarcısınız Hatayı bence kendinizde arayın çünkü ilkinde hediye belirtirken ikincisinde belirtmemis. Bu da demek oluyor ki fiyat aynı ama hediyeleri yok

Siz kar ortagimisiniz yoksa akraba tanıdık mi

Damla
Damla

Tek derdin hediye almak mı vermek zorundalarmı ben forx kahve ile 16 kilo verdim çevremde kullanan 10 arkadaşım da en az 10 kilo verdim diyorlar 4 ayda vallahi kimse de boğazını tutmadı rahat rahat yedik içtik

Siz kar ortagimisiniz yoksa akraba tanıdık mi

Hazal sonuçtan memnun değil

11 Mayıs 2024 16:50
Onur sonuçtan çok memnun

18 Haziran 2025 16:35
"Özellikle dermo eczanem operasyon sorumlusu Tamer bey'e desteği ve çözüm için teşekkür ediyorum. Sürecin ilk başlında standart müşteri temsilcilerinden asla bir destek veya yardım alamadım, çok net ve ısrarla mağdur edildiğimi uzun uzun anlatmama karşı hiçbir şekilde yardımcı olamayacaklarını belirtip mağduriyeti tek taraflı şekilde müşteri olarak ben karşılamak zorunda bırakıldığım bir deneyim ile başladı. Sonuç alamayıp şikatvar'a yazmam sonucu tarafıma ulaşıldı ve destek alabildim. Şikayetvar'a da ayrıca çok teşekkür ederim. Sevgiler"
Babalar Günü Kampanyasında Stok Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri
Babalar Günü Kampanyasında Stok Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri
Merve sonuçtan hiç memnun değil

18 Kasım 2023 13:25