Gülbeyaz sonuçtan hiç memnun değil

27 Ağustos 2024 01:50

Ürünün teslim tarihi görselde mevcut bir haftadır kullanıyorum ilk üç gün ödem yaptı tuvalete çıkamadım sistim ve gaz yaptı. 4. Gün ise şiddetli karın ağrısı ile ishal oldum hala devam ediyor ishal kilo alayım derken daha da kilo kaybım oldu. İçerik de ki zencefil in yan etkisi imiş Dr. Öyle dedi ve kullanmamam gerektiğini söyledi. Uyku halsizlik ödem gaz ve sancı ayak bileklerim de ve ellerim yüzüm şişince kilo alıyorum sanmıştım yanılmış im. Geri iade ve ücretin iadesini de talep ediyorum.

03 Eylül 2024 17:06 (Şikayetten 7 gün sonra)

Merhabalar efendim ürünümüzün İçeriğini paylaşıyoruz her zaman. Sizin doktorunuzun belirttiği gibi zencefile alerjiniz olabilir. Zencefil zararlı bir bitki değildir. 0544 978 56 70 numaramızla bizimle iletişime geçerseniz mağduriyetinizi gidermek istiyoruz.

13 Ekim 2024 00:51

Aradım genel. Merkezi ürünü iade alamayız dediler konuşmalar kayıt altındalar ise dinleye bilirsiniz. Yardımcı olmadığınız için şikayette bulundum zaten. Görüşme sonrası ilacı çöpe attım. Ürünü alırken de icerikden bahsedilmedi bana hiç bilgi verilmedi ben arkadaş vesilesi ile ilacı aldım. Genel merkez de

13 Ekim 2024 00:53

Pazartesi tekrar arayacağım verdiğiniz numaradan inşallah mağduriyeti giderirsiniz

Yorumlar (12)

Şahin

Eğer kulanmadiysanız ben alabilirim sizden

Sude

Bende şişkinlikten şikayetçiyim arkadaşlar ürün gerçekten sağlığımızla oynuyor hastaneden randevu aldım doktor ile görüştük bağırsağımda sıkıntı olduğu. Söyledi bu ürünü kullanmadan önce hiç bişiyim yoktu

Gamze

Tamamen aynı şeyler yaşıyorum şu an 4. Günüm isal ve gaz dolu danışana söyledim 2 gün ara verip şeftali suyuyla karıştırmamı söyledi tamamen bırakma süt ya da su yapıyordur dedi ne yapacağımı şaştım çok mide ağrım var siz düzeldiniz mi ne oldu son durum?

Kerim

Bu etkiler kalıcımı geçicimi acaba

Gülbeyaz

Ben bir hafta sonunda ishal şişlik mide ağrısından ölecektim resmen hastanelik oldum Dr. Alerjin var kullanamazsın dedi ki evet alerjin vardı zencefile serum ve ilaçlar la düzeldim ama çok fazla kilo kaybım oldum. Şimdi geri toplandım her gece yatmadan döner dürümü yiyorum ☺️ kaybettim. Kilo mu buldum geri

Hasan

Geçti mi şişkinlik peki sağlığınız yerindemi

Gülbeyaz

Evet on gün kullandım ve anlattım rahatsızlıkları yaşadım ürünü bıraktık dan bir ay sonra midem düzeldi şişlik bir hafta da gitti ilk ayak bileklerim de şişlik oldu sonra karnım şişti dehşet bir şekilde gaz yaptı

Feyzullah

Evet benimde 10 gündür kullanıyorum az kilo aldırıyor fakat ağız kuruluğu çok mide ağrısı ve ayak bileklerim şişmeye başladı dün içmedim bakalım nasıl olacak inşallah bir zarar görmeyiz

Saynur

Selam arkadaşlar bu ürün ağız kuruluğu yapması bol su tüketimi yapmanızı sağlamak için ürünün özelliklerinden biride ağız kuruluğu yaparak bol su tüketimi sağlamak yan etki değil yani gün içinde 2.3 litre su tüketmelisiniz ki şişlik ve gaz olmasın iştah açtığı için bir anda yemeklere tatlılara gazlı içeceklere yönelebiliyor kullanıcılar bu da mide büyüdüğü için sancı va hazımsızlık olabiliyor su tüketimi bu yüzden de önemli ürünü almış olduğunuz danışmanınız size söylemesi gerekiyor ürünü kullanmadan önce, içeriği size atması lazım içeriğindeki herhangi bir bitkiye alerjiniz var mı yok mu diye bir de öncesi sorması lazım rahatsızlığınıza bağlı kullanmış olduğunuz ilaç var mı var ise isimlerini alıp hatta ilaçların görselini isteyip mg bakılmalı

Gülbeyaz

İlk on gün bende de öyle oldu on gün sonunda hastanelik oldum serumlar iğneler iki gün hastane ye taşındım resmen

Hasan

Merhaba benimde ayağımda şişkinlik oldu geçti mi sizinkisi

Hasan

Merhaba geçti mi şişkinlik ilacı bırakınca

Kilo Aldıran Ve Yan Etkiler Yaratan Ürün Deneyimi

Gamze
27 Nisan 05:48
Kilo Aldıran Ve Yan Etkiler Yaratan Ürün Deneyimi

Yan Etkilerle Gelen Hayal Kırıklığı

Gizem
23 Kasım 2024 10:06
Aslı sonuçtan hiç memnun değil

Aslı
16 Aralık 2024 06:09