23 Kasım 2024 10:06

Arkadaşlar, 24 yaşındayım ve senelerdir 43 kilonun üstünü göremedim. İlk 5 gün kullanımda bir problem yoktu, ancak 1 haftada 5 kg aldım. Daha sonra içmeyi bıraktım. Şu anda işe yaradı mı bilmiyorum, ama ödem ve şişkinlik yaptı. 4 gündür içmiyorum ve her gün baş ağrısı, eklem ağrısı, gece uyurken sürekli terleme, kalp sıkışması, yorgunluk, halsizlik, mide yanması ve gaz gibi sorunlar yaşıyorum. Birçok yerde görüp yorumları okuyarak aldım çünkü kilo almak istiyordum. Ancak işe yaradı mı yoksa bunlar bana hastalık olarak mı geldi, inanın bilmiyorum. Sağlık açısından çok kötü; her gün kalp sıkışması, yorgunluk ve baş ağrısı var. Ürüne yüksek miktarda para verdim ama çektiğim acıya değmez.

Yorumlar (16)

Didem
Didem

Ürün her yerde ve ciddi satışta ben ikinciyi aldım. Bedeninizi tanımazsanız hastalığın kendisi zaten sizsiniz. Her yediğiniz için bu araştırmayı yapsanız gıda tüketimini durdurursunuz. İlaç kullanırken bile bir anda bırakamazsın değil mi doktor kullanımında olması gerekir. Ayrıca hiçbir doktor reçete harici hiçbir şey için aaa iyi yapmışsın demez diyemez. Hatta başka doktorun yazdığı reçete içinde yorum yapmaz tahlil ister tekrar muayene önerir. Yorum okurken bari kafanızı toplayın. Paranıza acıyorsanız kullanan bir başkasını takip edin emin olun alın. Her şey herkeste aynı şekilde sonuç vermez. Ben bir haftada bir anda iki kilo verdim ama günde bir öğün arada atıştırmalık falan tüketiyorum mide fazla almıyor artık zaten

yan-etkilerle-gelen-hayal-kirikligi-1.jpg
Nisa
Nisa

Canım 3 litre su tüketimi yapman gerekiyormuş içtikten sonra çünkü ödem ve bu tarz şeyler oluyormuş kilo almak istiyorsan kullan ama suyunu unutma

Gul
Gul

Öncelikle merhaba, ben halen kullanıyorum. Epilepsi hastası olmama rağmen. Herhangi yan etkisini görmedim. 1 ayda 9 kilo aldım. Ben yemek yerken midem bulanıyordu hemen doyuyordum. Midem küçülmüştü. Tek sorunum iştahsızlık vardı. Kullanmaya başladığım günden itibaren iştahım açıldı. Zaten kilo alamama sebebim oydu. Lavaboya çok sık gidiyordum. İlaçtaki bitkisel karışım bunu da önledi daha az gidiyorum. Göbek çıktı evet ama bizim ailede biraz genetik Hafif uyuşmalar oluyor. Sabit kalınca. Ama terleme ya da nefes darlığı yok. Uykuda da problem yok sivilcede yapmadı. Ben memnunum tekrar geliştireceğim. Ve iştahım çok güzel açıldı. İnanmazsınız psikolojik olarak da mutluluk hormonu salgıladı bende. İyi ki kullandım

Bahri
Bahri

Arkadaşlar bende 3 gündür kullanıyorum hata amcam oğlu da kulandı 45 gün bir sıkıntı yok sadece insanın uykusu geliyor o sebepten dolayı bende her gece saat 11 içiyorum sabah uyanınca çok acıkmışım ve çok yemek yiyorum hiç suda içmiyorum

Arkadaşlar bende kullanıyorum 1 haftayı geçti eklem ağrıları sızılar olmaya başladı sabahları kalkerken eğilirken çok zor oluyor iki gündür içmiyorum halen ağrıyor sizdeki durum nasıl devam edilir mi kullanmaya

Ozlem
Ozlem

Bence bu etkileri tetikleyen bir şey vardır sizde veya bir ilaç kullanıyorsanız yan etki yapabilir çok kişi kullanıyor bu ürünü memnunlar evet yan etkileri var ama kullandınız ilaçların bile yan etkisi var bunu kullanırken su içmek gerekiyormuş kullandığınız bir ilaç varmı beraberinde

Tuğçe
Tuğçe

Geçti mi ne durumdasınız eşim on gün kullandı çok kötü durumda şu an

Musa
Musa

Bunları bir siteden sipariş ettim geldi ondan sonra Google'dan ismini yazınca şikayetleri gösterdi içsemmi içmesemmi kararsızım

Serap
Serap

Nereden sipariş verdiniz?

Sibel
Sibel

Bende 18 gün kullandım vücudum ağrımaya başladı ödemden herhalde ve karnım çok şişti herkes hamilemisin diye soruyor bugün kullanmayı bıraktım herkes sivilcelenme falan yapıyor diyorda sana sorum var sen bıraktıktan sonra göbek gitti mi eski haline döndün mü döndüysen ne kadar bir sürede bilgilendirirsen mutlu olurum korkum var göbek kalır diye

Borsa
Borsa

Göbek gidiyor tekrar ama iç organlara verdiği zarar gidermi Allah bilir ben 25 kg aldım ve 1 ay oldu bırakalı hemen hemen kiloların yarısını geri verdim göbek neredeyse yok denecek kadar azaldı ama bağırsaklarımda garip sesler başladı tuvalet düzenim altüst oldu.

Sude
Sude

Arkadaşlar lipodem diye bir hastalık var ben doktora gittim bu şişkinlik ve ağrının nedenini hala bulamadık lipodem diye düşünüyorum kalp damar cerrahına gideceğim şimdi

Furkan
Furkan

Kullandın mı dönüş sağlar mısın bir sıkıntı var mıydı

Burcu
Burcu

Ürünün ciğerlere olan etkisinden dolayı bu şikayetleriniz var muhtemelen hemen gidip doktora değerlerinize baktırın ve ilacı kullanmayı bırakın

Oğuzhan
Oğuzhan

Benzer problemlerin aynisini bende yaşıyorum, lakin ilk kullanmaya başladığım gün 54 kilodayken bugün aradan 3 buçuk hafta geçti 62.5 kiloyum ve halen kullanıyorum... Ödem şişkinlik tarzı bir kilo ama... Kalp sıkışması, uyurken sürekli terleme, ayak bileklerimde özellikle eklem ağrıları ve kabızlık gibi şikayetlerim var... Sorum şu halen devam ediyor musunuz, memnun musunuz, yoksa kullanmayı bıraktınız son haliniz kilonuz nedir sizin vereceğiniz bilgiler beni aydınlatacaktır... Teşekkürler...

Gizem

Kullanmayı bıraktım 49 çıkmıştım tekrardan düştüm 45 kilodayım şu anda iştahım kapalı kilo almak kullanmak istemiştim iştah açıyor yan etkisi çok bu yüzden bünyem kaldırmıyor sürekli hastalanıp baş ağrısı oluyor bu durumda kullanmayı bıraktım

Ayfer sonuçtan hiç memnun değil

Forx5 Yan Etkilerle Gelen Sağlık Sorunları!

Ayfer
23 Şubat 2025 01:42