Torium AVM Fly Zone'da Çocuklara Kötü Muamele Ve Hakaret!

24 Kasım 2024 23:47

Bugün Torium Alışveriş Merkezi'ndeki Fly Zone'a gittik. 8 çocuğu Fly Zone'a götürdük, 2 saatliğine rezervasyon yaptırdık. Her çocuk için 3 aktivite dahil 650 lira ödedik. Uzun kaydırak zamanı geldiğinde çocuklar yukarı çıktılar ve orada çocuklara yardım etmesi gereken bir kız vardı. İki çocuğumuz bir an korktular ama onlara yardım etmek yerine bileziklerini aldı ve 3 kez kayma hakları olmasına rağmen onları aşağı indirdi. Başka bir çocuğumuz korktuğu için kız kardeşinin aşağı inmesini birkaç dakika beklemesini söyledi ama orada çalışan kız ona bağırdı ve kötü bir şekilde hakaret etti, ona 'çeneni kapat' dedi. Kızım yere yığılmış ve ağlarken aşağı indi, bu yüzden onu alıp yukarı çıktım ve kızın bana tekrar bağırdığını gördüm. Ona hakkında şikayette bulunacağımı söyledim ama bize yine hakaretlerle karşılık verdi. Bu kız hakkında resmi bir şikayette bulunmak istiyorum. Çocuklara bu şekilde davranmak, onları korkutmak ve eğlencelerini bozmak mantıksızdır. Biz eğlenmek için oraya geldik. Umarım beni anlarsınız ve çalışan kıza karşı gerekli önlemleri alırsınız ve şikayetin sonucunu bana bildirirsiniz.

Hülya sonuçtan hiç memnun değil

Hülya
10 Mart 2024 22:51