Nazlıcan sonuçtan hiç memnun değil

Floransa Center Güzellik Merkezi Lazer Uygulamasında Hayal Kırıklığı Ve Para Kaybı

04 Aralık 2024 19:51

Antalya kapalıyol'da bulunan floransa Center güzellik merkezi'nde annem, kardeşim ve kendim olmak üzere kişi başı 11 seans lazer uygulaması yaptırdık. Ayrıca ben 2 seans da taramaya girdim. Ne yazık ki hiçbir şekilde tüylerimizde azalma olmadı. Hakkımızı helal etmiyoruz. Gerçekten bizi mağdur ettiler. Paramızı da iade etmediler.

27 Aralık 2024 17:03

Floransa Center güzellik merkezi yüzünden hüsran kaldığım lazer sonucum maalesef ki şikayetim üzerine bile bir etkisi olmadı. Ben ücret iadesi istiyorum. Kesinlikle hakkımı helal etmiyorum. 1 ay sonra düğünüm var ve ben oraya yokken bile 11 seans hem kendim, hem annem ve kardeşim için 26 bin peşin para ödedim. Yetmedi 5 bin tarama için ödedim onu da geri vermediler. Ben yandım, kendinize yazık etmeyin. Yazık gerçekten de. Keşke çözüm odaklı olunsaydı... (Örnek olarak bacağımın fotoğrafını ekledim. Maalesef ki görüyorsunuz batıklar ortaya çıktı.)

Ek
04 Aralık 2024 19:30

Antalya kapalıyolda bulunan floransacenter güzellik merkezinde annem, kardeşim ve kendim olmak üzere kişi başı 11 seans lazer uygulaması yaptırdık. Ayrıca ben 2 seans da taramaya girdim. Ne yazık ki hiçbir şekilde tüylerimizde azalma olmadı. Hakkımızı helal etmiyoruz. Gerçekten bizi mağdur ettiler. Paramızı da iade etmediler.

Elvira sonuçtan hiç memnun değil

02 Temmuz 2024 14:45
Emine sonuçtan hiç memnun değil

Lazer Seansları İptal Edildi, Para Çöp Oldu

05 Nisan 2025 17:54