Blockchain Projesinde Güven Sorunu

28 Kasım 2024 17:478.420

Arkadaşlar, bu topluluğun kurucularından biri benim akrabam ve sözde Blockchain ağına bağlı dedikleri her şeye müdahale edebiliyorlar. Bütün yatırımlarınıza el koyabiliyorlar. Anlayacağınız, Blockchain ağına falan bağlı değil, 'Node' dedikleri yatırımlarınızı alıyorlar. Projeler dedikleri yatırımları keyifleri isterse yolluyorlar. Ben kanıtları topladım, benim yatırımıma dahil cüzdanıma bağlı olmasına rağmen el koydu. Bu şahıs asla güvenilir değil. Ben üzerime düşeni yasal yollardan kanıtlarımla yapacağım.

Yorumlar(21)

11 Nisan 2025 10:02

Halit bey, devletin ponzi yapılanmasıdır dediği ve mahkeme kararıyla web sitelerini kapattığı, haklarında bir sürü şikayete, kurucularının bir kısmının başka bir sahte sistemle ilgili tutuklu, bir kısmının da yine bununla ilgili firar olduğunu, yıllardır bu kişilerin sahte yazılım ve yalanlarda insanları mağdur etmelerine rağmen yine de girmek isteyen girer, kimsenin kararına engel olacak değiliz. Biz bu kişiler tarafından mağdur edildiğimiz için, yıllardır bunların yalanlarını ifşa ediyor ve hukuki mücadele veriyoruz. Karar sizin.

4 Mart 2025 05:37

Atakan sen daha bilokcain nedir bilmiyorsun önce okuma özürlü işen tonlarca videolar var izlemeni tavsiye ederim 😅gün gelecek kafede otururken arabanı evini blokcainden alıp satacaksın blokcain bir devrimdir elindeki telefon gibi ve daha fazlası ve böyle bir sistemdeki pasif gelir etmek isteyene neden engel olmaya çalışıyordu ki 1 yıldır arkadaşım kazanıyor bende dahil oldum ewet kazanıyoruz 💵 güvenirim çünkü her şey bana ait metamask benim cüzdanımda çünkü blokcain ağında

3 Mart 2025 03:52

Blockchain Güven Sorunu başlığı çok tuhaf değil mi🤔 Buradan ne oldu da nasıl mağdur olabildin? Cüzdanları nasıl kırabilirler? Blockchain Güven sorunu ne demektir? Gerçekten de tuhaf bir durum 🙄 Dünyada bu konuda haberler var, adam yıllar önce binlerce BTC alıyor cüzdana atıyor ve şifresini sonra unutuyor, BTC leri almak içinde en iyi hacker arıyor ve bulamıyor siz Blockchain için güven sorunu nasıl yazabilirsiniz anlamadım ama🙄 Buradaki işi savunmadan önce Buradaki başlık tuhaf geldi bana

25 Ocak 2025 13:15

Atakan bey iletişime gecebilirmiyiz bizde bu konuda mağduruz

1 Aralık 2024 18:38

Mart 2024' ten beri flightclup Node yatırımcısıyım. Günlük stake gelirim her sabah 04.02'de hesabıma yapayzeka aracılığıyla geliyor. Tek bir dakika bile ne ertelendi ne de erken geldi. 8-9 aydır her sabah dakikasında gelirim geliyor. Yatırımcı olmadan önce Flightclup'ın eko sistemini uzun süre araştırdım. Flighclup bir Blockchain teknoloji ürünüdür. Yapay zeka destekli ürünlerden pasif gelir elde etmek harika bir şey. Bence flightclup kullanıcısı olarak çok şanslıyız

29 Kasım 2024 23:57

Dedikleri gibi Blockchain ve merkeziyetsizlik hikaye, bu konuda insanların bilincsizliklerini çok iyi kullanabiliyorlar. Bu adamlar yılların tecrübeli yolsuzluk lideri., sistemin anahtarı bu adamların elinde, istedikleri an cüzdanınızı bosaltirlar.

29 Kasım 2024 17:19

Eeee, hani Flightclup Blockchain güvencesindeydi, kimseler müdahale edemezdi. Çok değil daha birkaç ay önce sponsorlarından biri benimle burada, bu konu yüzünden kavga etmiş, güvenli olduğunu iddia etmişti. Demek ki neymiş, sponsorlar yatırımcılara yalan söylüyormuş. Bunları birebir mağdurların cüzdanlarındaki dışarıdan müdahalelerden gördüğümüz için söylemiştik, flightclup sponsorları gibi işkembeden sallamamıştık. Siz en iyisi, flightclup a yatırım yaparken 3 - 5 kez düşününn. Paralarınız hiç olmasın.

30 Haziran 2024 19:41420

S***** E**** adında, sözde Koç Üniversitesi'nden mezun olduğunu iddia eden ve Kopenhag, Danimarka'da yatırım danışmanlığ...

Lerwick Financial Yatırım Aldatmacası

31 Ocak 2024 13:181.442

Önce yatırım yapmam için sosyal medya aracılığıyla benimle irtibata geçtiler. İrtibata geçen kişiler reel kişiler. Profi...

Sml Token (smltoken.org) Yanılttı

23 Şubat 2024 10:14873

Borsa coin proje adı altında yanıltan bir çok YouTubere para karşılığında reklamda bulunup insanları ön satış ve proje o...

Sml Token (smltoken.org) Yanılttı
1 Yorum