Semih sonuçtan hiç memnun değil

Fit Station Çalışma Saatleri Düzeltilmeli

13 Mart 2024 12:03

Çalışma saatleri ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Diğer yerler sabah açılırken Fitstation Parseller şubesi öğlen 12:00'de açılıyor. Bu durumun özel bir nedeni var mı, kimin kararıyla bu saatler belirleniyor? Birçok üye var ve herkesin hayatı farklı, dolayısıyla farklı saatleri kullanma ihtiyacı oluyor. Düzeltilmesini talep ediyorum.

Semih
Semih
13 Mart 2024 14:28

Bana yapılan geri dönüşte ramazan ayı boyunca öğlen 12:00 açılış dendi nedeni hala yok ortada herkes işine öğlen 12:00 değil mi gidiyor nasıl bir ciddiyetsizlik bu kime göre neye göre karar alınıyor kurumsal olduğunu sanan bir firma bu bir sürü üyesi var fakat kimseye danışmadan böyle ciddi bir saat değişimi olamaz öğlen 12:00 günün yarısı bitmiş oluyor hangi sektörde olduğunun farkında değiller kendilerini kebapçı sanıyorlar sanırım üyeliğim bittiğinde tercih etmeyeceğim bu ciddiyetsiz firmayı

Eğitimsiz Antrenörler Ve Yetersiz Hizmet

29 Ocak 2025 10:53
Who sonuçtan hiç memnun değil

Fitstation Esenler'de Sürekli İlgisiz Ve Saygısız Çalışanlar Üyeleri Mağdur Ediyor

15 Ağustos 2025 16:41

Fit Station Kayaşehir Şubesinde Temizlik Ve Hizmet Sorunları

12 Haziran 2025 07:45

18 Aralık 2024 18:21

Üyelik Haklarımızı Kısıtlayan Salon Yönetimi: Cumartesi Spor Hakkımızı Geri İstiyoruz

29 Haziran 2025 19:59
uyelik-haklarimizi-kisitlayan-salon-yonetimi-cumartesi-spor-hakkimizi-geri-istiyoruz-2.jpg
uyelik-haklarimizi-kisitlayan-salon-yonetimi-cumartesi-spor-hakkimizi-geri-istiyoruz-1.jpg