Zeliş
05 Ekim 2024 11:11

Fit Club Meydan Eryaman'dan ben ve eşim 20 seans aldık. Parayı IBAN'dan göndermemizi istedi. Ben 4 gün gittim ancak sonrasında sağlık sorunlarım çıktı ve iptal istedim. Eşimse yoğunluğundan dolayı hiç başlayamadı ve iptal istedi ancak işletme sahibi paramızı iade etmeyeceğini ve üyeliğimizin bulunmadığını iddia etti. Oysa parayı bizden isterken 'üyeliğinizi tamamlıyorum' diyerek almıştı. Sonrasında da bizi bütün her yerden engelledi.

Barış
Barış

24 saat bile olmadı, yerlerini görmeden IBAN'a para göndermem konusunda ısrarcı olundu, hocanın olduğunu söyledi sonra gittiğimde ise hocanın rapor aldığını söyledi ve beni geri çevirdi. Direkten döndüğümü hissediyorum. Bana hiç güven veremediler maalesef. Belki eğitimler iyidir, o konuda bilgi edime şansım olmadı ama bu iletişim şekliyle olmaz. Müşterinin para dışında bir anlamı olmadığını sizin yorumunuzla daha iyi anlamış oldum.

Eren sonuçtan çok memnun

24 Ekim 2023 11:29

Üyelik İptali Sonrası Ücret İadesi Yapılmıyor, Tüketici Hakem Heyeti Ve İcra Süreci Başlatmak Zorunda Kaldım

02 Haziran 2025 12:45
Serhat sonuçtan çok memnun

Serhat
14 Şubat 2025 13:13
"İşletme mağdur etmeden iptal işlemi gerçekleştirdiğim üyeliğimden geriye kalan ücreti tarafıma iade etti. Teşekkürler."