Fırat Yapı Gayrimenkul (Esenyurt) Emlak İşlemlerinde Güven Sorunları

19 Temmuz 2024 15:28

Evimi Haziran ayında ilana koydurdum, evime müşteri getirdiler. Baktılar, beğendiler, teklif verdiler. Verdikleri teklifi kabul etmememize rağmen evden çıkmadılar. Getirdikleri müşteriden komisyon alıp evi bizden habersiz onaylamışlar. İkinci teklif için tekrar yazdılar. Onu da reddettik, buna rağmen 20 gün sonra üçüncü teklif geldi. Yüksek fiyat verilince onayladık, tapu işleri başlamadan tekrar vazgeçme durumumuz oldu ve o zaman bize 'Benim param hazır, 20 gün önceden' denildi. Biz 20 gün önceki tekliflerini onaylamamıştık. Evi bile ilandan kaldırın diye arayıp konuştum. Evi satarken dikkatli olmalısınız. Alırken emlakçınızı çok iyi seçmelisiniz. Fırat Yapı tamamen hayal kırıklığı, güvenilir değil ve süründürüyorlar. Hiç ilgi alaka yok.

Enes
Enes

Buse hanım merhaba. Bu firmayı ilk şikayet eden benim buraya ekleyende benim sizden ricam bu firmayı Google haritalarda bulup yorum yapmanızdır. Hatta bu firmanın konumuna gittiğinizde oranın fotoğraflarını çekin ki sistem sizin yorumunuzu onaylasın.

Fırat Yapı Gayrimenkul (Esenyurt) Esenyurt'ta Gayrimenkul Satışında Yaşanan Sorunlar

14 Temmuz 2024 13:15
Aygün sonuçtan hiç memnun değil

Hs Gayrimenkul Böyle Emlak Danışmanlığı Olmaz!

20 Şubat 2025 09:31
Hs Gayrimenkul Böyle Emlak Danışmanlığı Olmaz!