Ayça sonuçtan hiç memnun değil

Ayça
21 Nisan 2024 11:30

Finish hepsi bir arada 3x parlaklık limon kokulu jel sıvı bulaşık deterjanı ürününü 3. Şişe kullanıyorum ve bitmek bilmeyen bir sorun var. Sıvı deterjana geçtiğimden beri bardaklar kahve çay lekesi sarı çıkıyor ayrıca çamaşır suyu ile yıkama gerekiyor. Makine de normal duran bardaklar tam yıkanmamış bile. Hem de 70 derece yoğun programda çalışmıştı. Bir daha asla almam zaten elimde fazla ürün bitsin diye kullanıyordum. Görüntüleri ekliyorum herkes bilsin ona göre parasını çöpe atsın ya da atmasın.
2 bardak yan yana koydum ki çay kahve içilen bardaktaki sarılık belli olsun. Ayrıca koymam gereken deterjan miktarını biliyorum kirlilik durumu az olmasına rağmen full ölçü deterjan koyduğum da oldu sonuç aynı yani benim kullanıcı hatamla ilgili değil beni bilgisizlikle suçlamaya kalkmasın kimse.

03 Haziran 2024 16:52 (Şikayetten 1 ay sonra)

Değerli Tüketicimiz, Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Bildiriminiz bize ulaşmıştır. Sizinle en kısa süre içerisinde iletişime geçeceğiz. Size daha hızlı destek olabilmemiz için hafta içi her gün 09:00-17:00 saatleri arasında numaralı ücretsiz hattımız üzerinden ya da [email protected] mail adresimiz üzerinden bize ulaşabilirsiniz. Size destek olmaktan memnuniyet duyacağız. Saygılarımızla Reckitt Tüketici İlişkileri

Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

Çiğdem

17 Ekim 2023 12:54

Zuhal
14 Temmuz 2023 14:29
Finish Bardaklarımı Sarartan Sıvı Deterjan
Seda sonuçtan hiç memnun değil

14 Ocak 02:09
Bulaşık Deterjanı Beklentileri Karşılamıyor