Finansevim Kendi Arabamı İpotek Ettirip Paramı Almak İstiyorum

Muhammet
18 Temmuz 2023 21:39

Selamün aleyküm ben Finansevim mağduruyum 100 bin liralık araba almak için kayıt yapmıştım. BDDK finans kuruluşlarına el koydu bu süreç yaklaşık 1 yıl sürdü bu süre zarfında biraz birikmişim vardı 50 bin liralık araba aldım daha sonra Finansevim üyelerini Eminevim'e devretti devam etmezsek katılım bedeli yanıyordu o yüzden devam kararı aldık ve şu an Eminevim de teslim ayı geldi. Benim arabamın fiyatı bu süre zarfında 300 bin liraya çıktı arabamdan memnunum satmak istemiyorum kendi arabamı ipotek ettirip paramı almak istiyorum ama kabul edilmiyor. Bu durumda çok mağdurum buradan yetkililere sesleniyorum şu ana kadar zaten 50 bin lira ödemişim kalan 50 bin lira için satış yap başka arabayı al sigorta yaptır noter parası velhasıl bu işler sıkıntılı başka bir şey değil belki kendi arabasını gösterip parasını alan da eminim ki vardır. Saygılar hayırlı akşamlar diliyorum

Kendi aracınızı soyadınız aynı olmayan güvendiğiniz bir yakınınıza satışını gerçekleştirin ve Eminevim'e de bu aracı almak istediğinizi söyleyin. Sadece noter masrafı ödeyerek soruna çözüm bulmuş olursunuz yoksa satış işlemi yapmadan size teslimat yapmazlar. Kalan borç miktarı az olduğu için de ipotek koyulmaması için ricada bulunun

Sultan sonuçtan hiç memnun değil

01 Ağustos 2023 12:11

Birevim'de Teslimat Gecikmeleri Ve Haksız Yönlendirmeler

15 Kasım 2024 10:51
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

24 Ağustos 2023 13:08