Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Filomingo Markalı Hyundai Bayon Kiralama Hizmetinde Haksız Fiyat Artışı

26 Haziran 2023 11:31

Hedef Araç Kiralama ve Servis'e ait Filomingo markası ile aylık 17.062,00TL+kdv fiyatı ile Hyundai Bayon 1.4 MPİ 100 ps Jump benzin otomatik aracını kiralamak için anlaştık. Araç teslimine kadar geçen bir ayın altındaki süre içinde şirket fiyatı 26.631TL+kdv şeklinde güncelleyerek bize yeni fiyatı diretti. Geçen süre içinde döviz kurları, faizler ve araç fiyatları gibi değişkenler yaptıkları %60 oranında artışa uğramamıştır. Artış ile ilgili hiçbir açıklama veya gerçekçilik yoktur. Firma haksız fiyat arttırmıştır. Ayrıca anlaştığımız dönemde diğer firmalarda benzer fiyatlar ile benzer araçları Filomingo şirketini seçtiğimiz için kiralamadık. Bizi oyaladıkları süre içinde diğer araçlarda elden çıkmıştır. Filomingo bizi piyasa gerçeklerinin üzerinde ve açıklamayı reddettikleri bir fiyat artışı ile mağdur etmiştir.

12 Ocak 2024 10:16 (Şikayetten 6 ay sonra)
Hasan
Hasan
12 Ocak 2024 18:13

Şikayetin üzerinden dolu dolu altı ay geçti ve ancak cevap vermişler. Ayrıca anlattıkları hikayeye göre araç fiyatları arttığı için zam yapmışlar. Şikayetimde belirttiğim gibi araç fiyatı %10 artmışken Flomingo %60 zam yapıyor. Daha önce de yazdığım gibi bu firmaya dikkat edin ve yapacağınız kiralamalarda daha sonra sürpriz, piyasanın üstünde zamlar yaptıklarını unutmayın. Bu arada Flomingoya teşekkür ederim. Sayelerinde sinirle araba aldım, rahat rahat biniyorum.

23 Temmuz 2023 12:05

26 Temmuz 2023 22:41