Uğur sonuçtan memnun

08 Temmuz 2023 12:30
Uğur'un Teşekkür Mesajı
“Sorun çözümü için teşekkürler”

Filli Boya'nın momento şilan adlı ürünü ile evimi boyadım son 3 odamın 2 odası kaldı 3. Odaya 1 kat uygulama yapabildik. 2 çocuk odasını farklı renk ile boyamak istediğim için tek kat vurduğum 3. Odamı küçük bir teneke boya ile tamamlamak istedim fakat boyacı ürünün aqualux olduğunu momento sılana göre daha parlak olduğunu söyledi. Ben de renk uyduktan sonra parlak olmasının önemli olmadığını söyledim ve kullandım 0.75 litre teneke kutu 2. Kata yetmedi diğer 2 çocuk odasında farklı renkler aldığından dolayı odaların yarısına boya yetti ben de kalan kısımları parlaklığı hoşuma giden aqualux ile tamamlamak için 2.5 litre teneke kutuda sipariş ettim gelen boyada aynı model ve aynı renk tonu olan Andezit20 fakat son aldığım ürün öncekinin parlaklığına göre daha mat ve sarı çıktı aldığım firma ürünün orijinal olduğunu söylüyor fakat ton farkı kabak gibi ortada o kadar boya parası verdiğimize mi yanalım harcadığımız emek ve zamana mı yanalım!

08 Temmuz 2023 12:43 (Şikayetten 12 dakika sonra)

Sn. İlgili, Firmamıza ve ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Konu ilgili bölümlere iletilerek gerekli incelemeler yapılacaktır. Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Betek Boya ve Kimya San. A.Ş.

11 Temmuz 2023 17:16

2 güne bir arayıp şikayetinizi oluşturduk arkadaşlarımız gelip kontrol edeceklerden başka bir şey olmadı henüz

13 Ocak 2024 15:18

Sorun çözümü için teşekkürler

Leman sonuçtan hiç memnun değil

Filli Boya'nın Silinebilir Boyası Lekeleri Çıkarmıyor, Renk De Beklentiyi Karşılamadı

14 Temmuz 2025 12:25

Filli Boya Momento Max Kum Beyazı Renk Sorunu