21 Mart 2024 23:24

Filli Boya panel kapı boyası olan; Andezit Gri 40 yani bejimsi gri denen renk masmavi çıktı. 2,5 litre boya satın aldım ve heba oldu. Mavi bazlı olana mavimsi gri yazmışsınız kartelada bu boya güya 'bejimsi gri' çıkmalıydı. Daha sonra kurtarmak için bu boyayı yine Filli Boya yetkili satıcısında 7037'ye çevirdik ancak sonuç aynı bu sefer koyu mavimsi gri çıktı. Bu arada boyaları çift kat vurduk. Acil mağduriyetime çözüm bekliyorum. Markayı senelerdir kullanırım ilk defa böyle bir durumla karşılaştım.

22 Mart 2024 06:51 (Şikayetten 7 saat sonra)

Sn. İlgili, Firmamıza ve ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Konu ilgili bölümlere iletilerek gerekli incelemeler yapılacaktır. Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Betek Boya ve Kimya San. A.Ş.

Ceyda

Bende aynı hatayı duvarlarımda yaptım Fiili Boya ile. Rengimi açık gri ve koyu gri olarak seçmiştim sizinle aynı karteladan, evi ustalara teslim ettim ve aldığımda fotoğrafta ki renkte bildiğiniz koyu mavi ve açık mavi bir ev teslim aldım güneş vurduğunda renk daha da mavi görünüyordu 1 yıl zor tahammül ettim ve başka boya ile kapatamadığımız için de mecburen komple duvar kağıdı yaptırdım. Boya kalitesi de bir o kadar düşük, deri sandalye bile dokunsa döküldü boya.

Gri Filli Boya Panel Kapı Boyası Masmavi Çıktı

Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

Tuğçe
19 Mart 2024 09:25

Filli Boya Andezit 40 Mavi Renkte Çıktı

19 Ekim 2023 20:31
Rüzgar sonuçtan çok memnun

Filli Boya Boya Rengi Beklentiyi Karşılamadı

Rüzgar
09 Aralık 2023 23:03
"Filli Boya Akdeniz Bölge Müdürlüğüne ve özellikle Veli beye hızlı geri dönüşleri güler yüzlü, nazik ve anlayışlı tavırları, sonuç odaklı yaklaşımlarından dolayı çok teşekkür ederim."