29 Eylül 2023 12:49

Filli Boya momento Max soft mat silip yıkanabilir iç cephe boyası kırık beyaz rengi ile iç cephe boyadık. Fakat en ufak su damlası izi, el izi, bez izi kalıyor. Daha öncesinde Filli Boya kullanıcısıydım fakat bu seride hiç memnun kalmadım. Maddi zarara uğramış oldum. Hem de Filli Boya ya olan güvenini yitirmiş oldum. Siz firma olarak gereğinin yapılmasını rica ediyorum. Zararımın karşılanmasını rica ediyorum

29 Eylül 2023 13:07 (Şikayetten 17 dakika sonra)

Sn. İlgili, Firmamıza ve ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Konu ilgili bölümlere iletilerek gerekli incelemeler yapılacaktır. Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Betek Boya ve Kimya San. A.Ş.

Kübra
Kübra
01 Ekim 2023 02:26

Gereğinin yapılmasını rica ediyorum lütfen en kısa sürede dönüş sağlayın teşekkürler.

Perihan

Filli Boya badana silince iz leke si oluşuyor dalgalı çok kotu oldu firmanın boyasının arkasında durmasını talep ediyorum bir silme lekesinin bu kotu görüntüyü oluşturmaması gerekir mağduriyetimin giderilmesini istiyorum

Perihan

Evim filli biya ile boyanmıştı sildim leke olan yeri bildiğin dalga lekeleri boyatmayada gücüm yok bir çözüm istiyorum dag kristali boyatmıştım elimde çok az bırakmışlardı boyadan oda yetmez mağduriyetim giderilmesini istiyorum

Filli Boya Momento Max İz Bırakıyor

28 Eylül 2024 20:57