19 Temmuz 2024 11:08

Filli boyadan internet sitesindeki renge bakarak yeşil tonda hasır 50 boyasını aldım. İçinden kahverengi tonunda bir renk çıktı. Bayideki katalog ve kovadan çıkan renk doğru, kahve tonu. Ama internetteki renk yeşil. Yani ton farkı yok, tamamen farklı renk. Müşteri temsilcisi internetten bakarak almışsınız, bir şey yapamayız dedi. O zaman internete renk kartelası koymayın. Boyayı kutusunu evde açınca fark ettim. Aldığım boyanın tonu farklı çıkabilir, yani internette koyu görünür ama gerçekte daha açıktır anlarım, ama bu tamamen başka bir renk. Müşteri temsilcisi arkadaş beni suçladı. Yani filli boyanın internet sitesine koyduğu hatalı rengin bedelini ben ödemiş oluyorum. Görselleri ekliyorum. Siz de görün.

19 Temmuz 2024 11:08 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sn. İlgili, Firmamıza ve ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Konu ilgili bölümlere iletilerek gerekli incelemeler yapılacaktır. Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Betek Boya ve Kimya San. A.Ş.

İshak
İshak

Nalburda renk kartelasından bakarak beğendiğiniz rengi sipariş vermeniz lazım fotograf ekranda farklı bir renk algılanır biz bile yanılıyoruz ustalar olarak

Erkan sonuçtan hiç memnun değil

Filli Boya'da Renk Fiyaskosu Ve İlgisizlik

28 Mayıs 2025 05:54
Okan sonuçtan memnun

13 Ağustos 2024 11:49
"Filli Boya bölge temsilcisine teşekkürler. En kısa sürede mağduriyetimizi giderdi ve ilgili davranışı için teşekkür."

Filli Boya Dolu 35 Kartelayla Alakasız Bir Renk

01 Mart 2024 14:24